449443
449443
449443
449443
449443

BORBA ZA FOTELJU Estradnjaci u utrci za saborsku plaću

  • , 07.09.2016., 22:10
  • Autor:
  • komentara

Čini se da su estradnjaci i sportaši shvatili da se kruh može zaraditi i iz udobne fotelje.

 
 
 
 
Sandra Perković, Vedrana Rudan, Ella Dvornik (FOTO: Pixell)
Sandra Perković, Vedrana Rudan, Ella Dvornik (FOTO: Pixell)

Čini se da svi žele u saborsku fotelju. Udobna je, ne trebaš puno sjediti, a donosi i dobru zaradu. Iako je ove godine izostala estrada na velikim pozornicama, jer očito se nema za platiti velika imena da pjevaju i mame glasače, nisu izostala imena na predizbornim listama.

Ella Dvornik (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Sasvim mala stranka ima priličan broj poznatih na svojoj listi. Tu je Ella Dvornik, Vedrana Rudan, Robert Tomić Zuber, Dželo Hadžiselimović te komičar Predrag Bajović. Da, i komičar Predrag. Možda više ne budemo plakali dok gledamo saborske sjednice. Barem ne od muke.

Vedrana Rudan (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL)

Na listi BUZ-a našla se bivša supruga Danijela Popovića, Sandra Petrž, dok su pravaške stranke (HSP, HČSP, ABH i OS) na listu stavili Božidara Alića. MOST je na listu stavio glumca Sinišu Ružića.

Božidar Alić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kod Bandića je Sandra Perković. To je već dobro poznato. No na njegovoj se listi našao i Zlatko Vitez te glumica Marija Sekelez. Miroslav Ćiro Blažević u dijaspori će se boriti za Bandićeve glasove.

Sandra Perković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Socijalistička radnička partija u svoje je redove dovela Nikolaya Pechalova, bugarskog dizača utega koji je medalje osvajao za Hrvatsku.

Nikolay Pechalov (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Hoće li grijati saborsku fotelju još ćemo vidjeti. Do sada je to nekima i pošlo za rukom. Među brojnim poznatim licima saborske klupe punili su i Mirko Filipović, Perica Bukić, kuglačica Biserka Perman, Franjo Arapović...
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se