hit zabava

Disko teretana: Poznate Hrvatice vježbale i zabavljale se

Snježana Mehun, Mila Elezović (FOTO: Pixell) Snježana Mehun, Mila Elezović (FOTO: Pixell)

Poznati su nam pokazali koliko je važno vježbati, ali istovremeno se i zabavljati.

Iako ulazimo u zimski period kad mnogi zaboravljaju na vježbanje, jer tijelo se pokazalo na plaži, sve je više onih kojima je teretana drugi dom. Zahvaljujući svjetskim trendovima i jedna se naša teretana pretvorila u disko. Kako izgleda vježbanje pod šarenim reflektorima, kako se bilda u štiklama te jesu li našim poznatima važniji mišići ili pamet otkrila je ekipa IN magazina.

Pogledaj i ovo showbuzz Žene, pozor! Kako prepoznati serijske preljubnike? ''Izgledaju potpuno benigno i naivno''

Ako ste mislili da isklesano tijelo stiže bez napornog rada, prevarili ste se. Naše zvijezde itekako mukotrpno treniraju, ali odsad jedan dan u tjednu dosadna teretana pretvara se u disko, tako da ni vježbanje u štiklama više nije isključeno.

''Ja patim od štiklamanije. Da mi ortopedi kažu da je problem ja bi ih dalje nosila. Ne mogu bez štikli'', kazala je Snježana Mehun koja se našla u ovoj disko teretani.

Imati privatnog trenera, u posljednje vrijeme, apsolutni je imperativ, no on mora biti i videostručnjak jer ako vaši čučnjevi i trbušnjaci nisu na Instagramu, kao da se nisu ni dogodili.

''Niti trener to voli, niti ja to volim. Mislim da u tome ima nekog čudnog egzibicionizma do kojeg još nisam došla. To ipak ne bi jer moji treninzi nisu lagani niti lijepi'', kazala je Mila Elegović.

Iako i dalje slovimo kao pretila nacija, zdrav život i vježbanje našli su svoje mjesto pod suncem, a kad su sprave obasjane disko rasvjetom, vježbanje postaje čak i zabavno.

Snježana Mehun, Mila Elezović (FOTO: Pixell) Snježana Mehun, Mila Elezović (FOTO: Pixell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene