Iskrena pjevačica

BACILA OKO NA NOGOMETAŠE? "Ne bih im zamjerila golotinju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna pjevačica osvrnula se na aferu naših nogometaša koja je danima zabavljala ne samo domaće, nego i strane medije.

Za nogomet kažu da je najvažnija sporedna stvar na svijetu pa ne čudi što većina igrača zaista pazi na svoj izgled izvan travnjaka. Uz tetovaže i frizure mnogi paze na stil odijevanja pa je, primjerice, prestižni modni časopis talijanskog reprezentativca Marija Balotellija proglasio drugim najbolje odjevenim muškarcem.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Mislim da velika popularnost sa sobom nosi odgovornost da si u slobodno vrijeme super odjeven ukoliko te ulovi paparazzo. Naravno da nogometaši puno više drže do toga nego ostali sportaši baš zato što je nogomet toliko popularan", smatra Žanamari Perčić. 

Na spomen modne ikone u svijetu nogometa, svi se odmah sjete Davida Beckhama.

"Beckham mi je definitivno broj jedan. Beckham, a tek onda Ronaldo, mada mi Ronaldo nije baš toliko. Više jedna persona cijela, ali modno je Beckham puno bolji", otkriva vizažistica Sanja Agić.

Kad su u pitanju estetski zahvati nogometaša, i tu se na vrhu liste našla zvijezda Reala.
"Ronaldo je super posao napravio. Od onog akrapa je došao do ljepotana", smatra Boris Banović.

"Moram priznati da sam se šokirala kad sam vidjela da je toliko muških sportaša to napravilo na sebi jer inače ti mediji to ne serviraju, serviraju ti samo ženske transformacije", dodaje Žanamari. 

Nogometaši vole pokazivati svoja isklesana tijela, a mnogo su prašine oko sebe podigli naši nogometni reprezentativci koji su se u opuštenom izdanju zabavljali na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Ja ne vidim nikakav problem u golim tijelima ljudskim, apsolutno nikakav.Ja da sam žena jednog takvog sportaša ne bi to zamjerila", govori Žanamari. 

Nogometaše u stopu prate i lijepe žene pa ih često prati glas da su veliki zavodnici. No naši sugovornici smatraju da je to stvar osobnog izbora.

"Bili oni zgodni ili nezgodni cure se vrte oko njih i definitivno na taj način si oni stvaraju imidž švalera. A koliko su zapravo švaleri, ne bih rekla", smatra Sanja Agić.

Što god mislili o njima, činjenica je da će nogometaši zbog milijuna navijača u svakom kutku svijeta i u budućnosti privlačiti najveću pozornost medija. Nekada potezima na travnjaku, a ponekad još više onima izvan njih.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.  IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene