Nemilosrdan posao

TUŽAN BOŽIĆ „Moji najmiliji na drugom su kraju države“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularan pjevač ne krije tugu zbog odvojenosti od supruge i kćeri.

I dok velika većina Božić provodi u krugu obitelji i najmilijih oni blagdane provode daleko od doma. Njihov posao je, kako kažu, nemilosrdan jer dok svi drugi uživaju i odmaraju oni rade.
Riječ je naravno o našim estradnjacima koji zbog prirode svog posla blagdane rijetko provode kod kuće. Ipak postoje i iznimke koje ni pod koju cijenu ne pristaju na angažmane na zbog kojih bi Božić proveli daleko od obitelji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

„Navikla sam da za sve blagdane radim. Meni je to potpuno prirodno i zapravo me raduje da zabavljam ljude koji slave. Bez brige slavimo i mi dok radimo samo se ne smijemo previše opustiti. Ali stignemo i na obiteljski ručak i na druženje s prijateljima ako se dobro organiziramo“, kaže Maja Šuput.

No sreću da se dobro organizira i da se za blagdanskim stolom okupi sa svojom obitelji ove godine nema frontmen Vatre Ivan Dečak. „Blagdane ćemo provesti radno tako da ćemo mi biti na jednom kraju države, a naše obitelji će biti doma. Uvijek postoji žal zbog toga što ostavljaš obitelj doma, ali naš posao je jednostavno takav da dok drugi odmaraju i uživaju mi radimo. U prvom mjesecu zato odemo negdje na put i nadoknadimo tu odvojenost“, kaže Dečak koji priznaje da mu teško pada odvojenost od supruge i kćeri Dite za blagdane.
No, postoje i oni koji ovaj blagdan uvijek provode u krugu obitelji jer smatraju da im nikakav novac ne može nadoknaditi toplinu i ljubav koju na taj dan dobiju od najbližih.

Božić uvijek gledam provesti s obitelji. Ne pamtim kada nisam. Nekako mi je previše bitan da bih se uopće doveo u situaciju da radim. Pogotovo sada kada je cijela obitelj razdvojena. Postoje neke stvari koje bitnije od novca koji možeš zaraditi“, govori Damir Kedžo.

U krugu obitelji Božić provodi i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić. Toplu obiteljsku atmosferu čarobnom joj čine tri djevojčice Mika, Kiara i Marla zbog kojih na ovaj dan ni ne pomisli na posao.
„Zaista se cijelu godinu tome silno veselim pa nastojim da ne radim taj dan. Dok sam radila kao radijski voditelj imala sam jedan radni Badnjak i Božić. Nedostajala mi je ta atmosfera badnjeg jutra, kuhanja bakalara, taj divan ugođaj kojeg donosi Božić. No, šihta na radiju traje svega četiri sata, pa sam brzo došla kući“, otkrila nam je Lana koja će ovaj Božić provesti uz supruga i tri kćeri. Prava božićna idila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene