nema čega nema

Prizori kao iz filma: Evo kako poznati Hrvati slave Uskrs!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne domaće zvijezde uskrsnim ugođajem pohvalile su se na društvenim mrežama.

Obilje smijeha, radosti, gastronomskih delicija i šarenih pisanica recept su za savršeni Uskrs. A time se vode i brojne naše zvijezde koje su odškrinuli vrata svog doma i prazničnim ugođajem pohvalili se na društvenim mrežama. Njihovi blagdanski stolovi ni u čemu nisu oskudijevali, a neki od njih čak su i prava umjetnička djela.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović "Između dva doktora" Znate li tko je ova preslatka djevojčica? Često ju gledamo na malim ekranima, a sada je otkrila i tko su joj bitne figure s fotografije!

"Neka krene blagovanje... Uskrs u Poljičkoj Republici - neprocjenjivo!", napisala je glumica Ana Gruica uz video blaganskog stola na svom Instagramu.

 

Neka krene blagovanje... Uskrs u Poljičkoj Republici - neprocjenjivo! #uskrs #ljubav #mir #soparnik

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Sretan Uskrs svojim prijateljima i obožavateljima poželio je i Marin Ivanović Stoka. Poznati reper na svom Facebooku objavio je fotografiju bogatog blagdanskog stola, baš kao i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Svečanu trpezu Bojana je dodatno aranžirala uskrsnim dekoracijama. "Dobar tek vam želim u ovo Uskršnje jutro, i neka vam nikada ništa ne nedostaje", napisala je glumica.

 

Dobar tek vam zelim u ovo Uskrsnje jutro,i neka vam nikad nista ne nedostaje! #uskrs #godbless #thankful #goodvibes #joy #familytime #myhome

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on


Veseli blagdanski stol krasi i dom dizajnerice Anamarije Asanović. Kći Aljoše Asanovića svojim šarenim pisanicama razveselila je svoje pratitelje, a u njima je zasigurno ipak najviše uživala njezina jednogodišnja mezimica, kći Zorka.

 

Sretan Uskrs

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

"Sve je spremno za obiteljski uskršnji ručak. Volim blagdane kod kuće. Sretan Uskrs svima", poručio je dobro raspoloženi Marko Grubnić iz svog glamurozno dekoriranog doma.

 

Everything is ready for family Easter lunch... I love holidays at my home... #HappyEaster everyone...

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene