KOLEGE GLAZBENICI U ŠOKU

OSTAT ĆE VELIKA PRAZNINA '' Divila sam joj se. Laka joj zemlja''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kolege glazbenici o legendarnoj glazbenoj divi imaju samo riječi hvale.

Vijest o odlasku Esme Redžepove jutros je odjeknula u medijima. Kraljica romske glazbe Esma Redžepova preminula je u Skopju u dobi od 73 godine. Kolege glazbenici s nevjericom su primili tu vijest, a o legendarnoj glazbenoj divi imaju samo riječi hvale.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužno... ZBOGOM LEGENDO Svi su plakali. I nebo je plakalo

''Ona je jedna velika žena. Nisam ju osobno poznavala, ali ona je bila veliki umjetnik, humanitarac, žena, majka. Izuzetno mi je žao da nestaju tako velika imena, ljudi iz našeg života i sa scene, i to svjetske. Ne znam šta bih rekla, teško je u nekoliko riječi opisati i izraziti žaljenje za takvom osobom.'', rekla je Jasna Zlokić. Zaista, Esma Redžepova bila je velika humanitarka. Odgojila je, školovala i udomila 47-ero djece, a za svoj humanitarni rad, dvaput je bila kandidatkinja za Nobelovu nagradu za mir. 

''Bila je kraljica romske glazbe i humanitarka koja je usvojila puno djece što je frapantno. Žena je bila čudo, sjajna je bila. Imao sam tu sreću da sam Esmu i osobno poznavao. Često smo se znali susretati i poslovno krajem 70-ih. Zadnji put sam je vidio prije nekoliko godina u Dubrovniku. Ona je bila kraljica i svi su je voljeli. Laka joj zemlja'', kazao je Vlado Kalember.

Esma je na glazbenoj sceni bila prisutna više od 55 godina. U svojoj bogatoj karijeri održala je nebrojene koncerte, a zadnji put u Zagrebu je nastupila u travnju ove godine čime je proslavila i 60. obljetnicu svog prvog službenog nastupa kada joj je bilo tek 12 godina.''Bila je velika humanitarka, dama , umjetnica. Ostat će velika praznina u umjetničkom žanru koji je ispunjavala. Divila sam joj se i iskreno mi je žao'', zaključila je Sandra Bagarić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene