Nevjerojatno

ŽESTOKO DIVLJANJE Gdje im je granica? Ni Sveti Otac ih ne želi primiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do koje su granice celebrity osobe spremne ići? Neki su razbijali opremu, neki su ružno govorili, sve je to punilo i danas puni medijske stupce.

Jedan od takvih svakako je i Chris Brown, svjetska mega zvijezda. Svjetska zvijezda se nekoliko puta dovela u nevolju. Osim što je napao pjevačicu Rihannu, izazvao je i incident u studiju emisije Good Morning America gdje je izbacio stolicu iz studija. Sukobio se i sa svojim kolegom, reperom Drakeom. Dokaz kako je ovaj mladi, temperamentni pjevač uistinu takav je i činjenica kako je napao svoju menadžericu. Policija je tijekom istrage pjevača testirala na alkohol i droge. Pogađate? Da, da bio je pod utjecajem droge. Poznat je i okršaj pjevača s PR agenticom, koju je nazvao "kujom iz pakla".

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Nakon što je pokušao fotografirati njega i njegovu djevojku, fotograf iz Los Angelesa fizički je napadnut od strane tinejdžerske zvijezde Justina Biebera. Naime, to se nije svidjelo mladom pjevaču te je ubrzo počela svađa. Očevici kažu kako ga je njegova tadašnja cura, Selena Gomez, nagovorila da se povuče što je i učinio. Međutim, kada je fotograf spriječio da njih dvoje odu autom, Justin je ponovno izašao iz automobila te je nastao okršaj.

2007. godine dvojica paparazza optužila su pjevačicu Britney Spears kako ih je gađala bočicama svoga sina, prijetila smrću, a njezini tjelohranitelji su ih i fizički napali. Osim toga, jedan od njih rekao je kako mu je pjevačica poručila: ' S tobom još nisam gotova.'  Povijest govori kako se pjevačica i prije obračunavala s paparazzima. Naime, nakon famoznog brijanja glave, paparazza je napala kišobranom, a zatim i njegov auto na kojemu mu je razbila prozor.

Tijekom radijskog prijenosa u kojemu je glumac Russell Crowe predstavljao svoj novi film, opsovao je novinara. Do svađe je, naime, došlo kada ga je novinar priupitao zašto njegov naglasak u filmu vuče prema irskome, a glumac ga je opsovao i jednostavno otišao iz studija. Poznata je i priča kako ga je odbio primiti Sveti Otac.

Pjevač Kanye West napao je novinara koji mu je htio postaviti par pitanja te ga fotografirati. Novinar je završio u bolnici, iz koje je poručio da želi podići tužbu protiv pjevača. West se ubrzo nakon incidenta pokupio sa svojim tjelohraniteljima te odvezao autom. Inače, ovo nije prvi put kako je pjevač napao novinara, za razliku od svoje supruge koja se itekako voli fotografirati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene