Glumci glumcima

Domaće glumice plijenile pažnju svojim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati domaći glumci došli su pružati podršku svojim kolegama koji su u mirovni. Dvorana Lisinski orila se glazbom i dobrim emocijama.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila je puna poznatih glumaca. Mnogi zapjevali na koncertnom spektaklu 'Glumci glumcima' koji je posvećen umirovljenim velikanima hrvatskog glumišta.

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

Glumci glumcima: 'Cilj je vratiti dignitet glumcima, pogotovo onima u mirovini'

Događaj nije propustila ni glumica Ecija Ojdanić koja je nedavno ozlijedila nogu na predstavi, no ipak je došla na koncert i čak je štake učinila trendi predmetom! Pozirala je okupljenim fotoreporterima sa smiješkom na licu uz svoje prijateljice i suradnice Ankicu Dobrić, Bojana Gregorić i Barbara Nola.

Zvijezda Stelle Vanda Winter i glumica Nataša Janjić Lokas isto su tako plijenile pažnju – obje crvenokose i ljupke izgledale su kao sestre blizanke! Bio je tu još i glumac Amar Bukvić s atraktivnom zaručnicom Almom Vukičević, kao i Goran Navojec, Rade Šerbedžija, Mila Elegović, Arsen Dedić, Vedran Mlikota, Veronika Durbešić, Boris Svrtan, Radojka Šverko... i mogni drugi.

Glavni cilj humanitarnog koncerta 'Glumci glumcima' jest 'vratiti dignitet glumcima, pogotovo onima u mirovini'.

U našem videu pogledajte djelić nastupa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene