NAVIJAČKI DUH

PRIPREME ZA UTAKMICU Manjak odjeće i vruće poze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Večerašnja utakmica Hrvatske i Španjolske ne može proći bez pravih navijača. Svoju strast prema nogometu podijelile su na društvenim mrežama.

Danas je za nas važna utakmica. Hrvatska igra sa Španjolskom,a za potvrdu prolaza Hrvatskoj treba pobjeda ili bod protiv Španjolske u večerašnjem susretu. Koliko je ozbiljna situacija i koliko je potrebna potpora našim navijačima znaju naši pjevači i glumci. Svoj zadataka su shvatili ozbiljno i našu reprezentaciju bodre na sve moguće načine.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Tako se zgodna Nives Celzijus odlučila skinuti gotovo do kraja. Uspjela je na sebi zadržati samo minijaturne crvene gaćice, a grudnjak je doslovno nacrtala i obojala ga crveno bijelim kockicama. ‘Kako se vi pripremate za večeras’, pitala je svoje obožavatelje koji nisu skrivali oduševljenje njezinom fotografijom.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Plavokosa Simona i njezin suprug Stanislav također bodre naše Vatrene. Tako je na svom Facebook profilu napisala ‘Od sveg srca molimo za našu reprezentaciju i navijamo’.

Večerašnju utakmicu neće propustiti ni Matija Vuica. Jasniju poruku nije mogla poslati. Poziranje u Dubrovniku uz veliku navijačku zastavu sa crveno bijelim kockicama Vuica je dala do znanja kako je večeras uz naše Vatrene.

 

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene