Krimi rad

Radeći za mafiju dobio je novac, poštovanje i naravno lijepe djevojke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Beogradski glumac Vladimir Posavec Tušek pridružio se glavnoj postavi glumaca nove sezone popularne serije Kud puklo da puklo.

Vladimir je rođen u Beogradu 1974. godine gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je glumu u klasi prof. Božidara Dimitrijevića 1998.godine na "Fakultetu umetnosti Priština". 1997. godine odigrao je prvu profesionalnu ulogu i od tada je kao slobodni umjetnik sudjelovao u preko 40 kazališnih i 20-ak TV i filmskih produkcija.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević kao nekad Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

Od 2001. do 2005. radio je kao asistent na predmetu gluma u klasi svog profesora. Nastupao je u repertoaru velikog broja kazališta u Beogradu, Nišu, Kruševcu, Splitu, Dubrovniku, a hrvatska publika ga od ove jeseni ima priliku pratiti i u hit seriji Nove TV.

U selo se vraća nepoznati muškarac: Kobna potraga za dijamantima

U Oštrovac će ući kao Dario, računovođa, vrlo vješt i precizan te koji je još na početku karijere kao takav zapažen i u kriminalnim krugovima. Kako je po prirodi samozatajan i pomalo plašljiv, teško se mirio s pozicijom mafijaškog računovođe, no ubrzo mu se svidjelo kada je shvatio da mu ta pozicija donosi dosta stvari koje prije nije mogao imati – novac, poštovanje i naravno lijepe djevojke, ali i stres i žgaravicu tako da je cijelo vrijeme u sukobu sam sa sobom. Zašto će Daria put navesti u Oštrovac te koliko će se ondje morati zadržati, saznat ćemo uskoro u novim nastavcima serije Kud puklo da puklo.

Kreveti su testirani, a oštorvačka Paris Hilton spremna je za otvaranje hotela 'Đurin san'

O svojoj ulozi poznati glumac Vladimir Posavec Tušek koji je već snimio prve scene popularne serije kaže:
'Zbilja uživam. Radim u ekipi koja odlično funkcionira u projektu koji je već uhodan i u kojem su kolege napravile, usudio bih se reći, odlične glumačke zadatke, što je uvijek dobra motivacija.
Uloga mi se jako dopala. Osigurano mi je vrijeme da s kreativnim producentom Goranom Rukavinom odradim i jednu, da tako kažem, pripremnu fazu tako da sam u projekt ušao prilično spreman. Sama uloga po karakteru i načinu na koji se razvija pruža mi prilično široko polje za igru tako da mogu reći da se nalazi u jednoj zavidnoj glumačkoj situaciji - radim i istovremeno se zabavljam. Istinski se radujem novoj sezoni serije'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene