OBLJETNICA OLUJE

Evo kako su poznati čestitali Dan domovinske zahvalnosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Društvene mreže preplavile su čestitke poznatih Hrvata.

Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a društvene mreže su preplavile čestitke poznatih Hrvata, ali i svih onih kojima Hrvatska nešto znači. Poznate osobe današnji dan slave na različite načine, a neki od njih su dojmove odlučili podijeliti i sa svojim fanovima.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Glumica Marija Borić objavila je fotgrafiju na Instagramu snimljenu davne 1995. godine. 'Sretan vam Dan domovinske zahvalnosti. Ponavljam sliku. ( Mama mene, a ja na Kninskoj tvrđavi 1995. )', napisala je Marija.

 

A photo posted by Marija Borić (@maraboop) on

Uz simboličnu fotografiju Dan domovinske zahvalnosti čestitala je i Ecija Ivušić.

 

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Bivša manekenka i glumica Petra Maroja koja zbilja rijetko istupa u u javnost fotografijom hrvatske zastave pokazala je koliko je ponosna na svoju Domovinu.  ' Tu je moja zemlja, tu sagradih dom....'Najljepša naša Hrvatska!', napisala je Petra na svom Instagram profilu.

No, političarka Jadranka Kosor koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama objavila je status na Twitteru putem kojeg je čestitala Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene