Slavni razvodi

Godine braka, a razveli se u 58 sekundi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neke poznate zvijezde rekorderi su u brakorazvodnim parnicama!

Neki tvrde da je u brak teže stupiti, a neki da je teže iz njega izaći. No, sudeći prema nekim poznatim zvijezdama koje su se razvele u rekordno kratkom vremenu, izgleda da razvod i ne predstavlja neku veliku mudrost.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone evo kako se sad preziva Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

Razvode se Khloe Kardashian i Lamar Odom

1. Bernie i Slavica Ecclestone

Bernie i Slavica Ecclestone rekorderi su kad je u pitanju najbrža brakorazvodna parnica. Slavica je došla na sud, a razvod je uslijedio za manje od minute, točnije - za 58 sekundi!

2. Madonna i Guy Ritchie

Madonna i Guy Ritchie također su imali brz i jednostavan razvod prije 5 godina. Par je bio u braku 8 godina, a brakorazvodna parnica trajala je manje od 4 minute. Svoje želje i uvjete napisali su na papir te ih predali odvjetnicima tako da je sudac samo trebao proglasiti ih razvedenima.

Madonna je u zahtjevu za razvod napisala da ga podnosi zbog 'nerazumnog ponašanja supruga', a Guy je uzvratio izjavom da se u braku osjećao kao u 'tv sapunici'. On je odbio njezinu ponudu od 20 milijuna funti, a kraljica popa je dobila puno skrbništvo nad djecom.

3. Britney Spears i Jason Alexander

Britney Spears i Jason Alexander također su zapamćeni po jednom od najkraćih brakova. Njihov brak trajao je svega 55 sati!

4. Tom Cruise i Katie Holmes

Tom Cruise i Katie Holmes također su relativno brzo i bezbolno okončali svoj brak. Tjedan dana nakon što je Katie podnjela zahtjev za razvod sve je bilo završeno.

5. Rupert Murdoch i Wendi Deng

Rupert Murdoch nedavno se rastao od svoje 38 godina mlađe supruge Wendi Deng, s kojom je bio u braku 14 godina. Murdoch je dobio imanje u Kaliforniji i vinograd, a Wendi je pripao stan u New Yorku te kuća u Pekingu. Njihova parnica trajala je oko 6 mjeseci, a kad je sve završeno - srdačno su se zagrlili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene