Nije im lako

FOTO Ove poznate zvijezde pate od depresije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Depresija nije zaobišla ni slavne zvijezde!

Milijuni ljudi u svijetu pate od depresije, a među njima su i neke slavne osobe koje nam se smiješe s naslovnica časopisa, filmskih plakata i brojnih glamuroznih događaja.

Pogledaj i ovo showbuzz Reakcije slavnih 'Lakše mi je kad znam kako bebino ime neće uključivati riječi Ivy ili Apple'

Slavne zvijezde koje imaju zabranu ulaska u brojne zemlje

Drugi čovjek na svijetu koji je hodam Mjesecom, Buzz Aldrin, nakon podviga s Neilom Armstrongom 1969., dugo se bori s depresijom i alkoholizmom. 'Nisam imao s kime podijeliti svoju bol, nisam se imao kome povjeriti koliko sam se trudio ostati živ', napisao je u svojoj knjizi.

'U početku alkohol umiri depresiju, ali s vremenom situacija postaje sve gora i na kraju nepodnošljiva. Povukao sam se kao pustinjak u vlastiti stan', napisao je Aldrin.

Pjevačica i dobitnica Grammyja Cheryl Cole priznala je da se bori s depresijom otkad zna za sebe. I izborila se! Tome su pomogle brojne terapije, lijekovi te zdrava prehrana.

Osim Cole, i poznata komičarka Ellen DeGeneres također je patila od depresije. 'U roku tri godine sam izgubila emisiju, karijeru i bilo mi je teško ponovno se uzdignuti na noge. Morala sam biti vrlo jaka, a zapravo sam se željela uvući u mišju rupu i tu ostati zauvijek. Bilo me je sram. Zato na sadašnje stanje gledam kao na blagoslov', rekla je komičarka.

Owen Wilson također se borio s depresijom koja ga je čak dovela i do pokušaja samoubojstva 2007.

J.K. Rowling ima milijune obožavatelja diljem svijeta, kao i milijune dolara na bankovnom računu, no njezin uspjeh nije bio tako jednostavan. Borila se s kliničkom depresijom dok je pisala prvu knjigu o slavnom čarobnjaku Harryju Potteru. 'Financijski problemi i crne misli bili su dobra motivacija za romane o magiji, maskiranim stvorenjima koji imaju sposobnost utjecaja na ljudsku sreću', rekla je 2010. tijekom gostovanja kod Oprah.

Gwyneth Paltrow patila je od postporođajne depresije nakon što je 2006. rodila sina. 'Osjećala sam se kao zombi, bez emocija. Nisam se mogla povezati sa svojim djetetom. Bilo je strašno', rekla je glumica u jednom intervjuu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene