novi dizajneri

Poznate zaljubljenice u modu na partiju multibrand storea u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoćnji rođendanski party multibrand storea Tereza i predstavljanje kolekcije jednog od najcjenjenijih dizajnera današnjice Ricka Owensa privukao je brojne poznate dame i ljubiteljice mode da zavire u novu kolekciju te odaberu nešto i za sebe

Nova kolekcija poznatog svjetskog dizajnera Ricka Owensa stigla je u multibrand store Tereza te oduševila brojne poznate gošće koje su se okupile kako bi razgledale odjeću i obuću ovog vrhunskog modnog brenda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

Nakon 18 godina grupa Colonia nastavlja bez Tomislava Jelića

Proslava je upriličena crvenim tepihom kojim su dominirala poznata lica, između kojih izdvajamo uvijek energičnu Indiru Levak iz Colonije, Mirnu Maras, manekenku Ivu Leko, Lanu Mihić... i mnofe druge.

Kultne kožne jakne, kožne hlače, kao i čizme i statement majice brenda kojeg opisuju kao kombinaciju glamura i grunge-a, samo su dio kolekcije koja se može naći u Terezi, a koja je već izazvala veliku pozornost svih fashionistica.

Rick Owens odlično se uklopio u multibrand store Tereza u kojem je nedavno predstavljen još jedan top brend – Tory Burch, a sam dućan poznat je po svjetskim brandovima kao što su Michael Kors, Set Fashion, LPD New York, Eleven Paris i brojni drugi, te će zasigurno naići na veliki interes svih onih koji žele upotpuniti svoj modni stil.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene