Prave transformacije

OVO SU IM PRVE FOTKE S CRVENOG TEPIHA Za plakanje od smijeha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas su pravi profesionalci u poziranju i hodanju crvenim tepihom, no nije to uvijek bio slučaj.

Kad god se pojave na crvenom tepihu nekog događaja, zvijezde spremno poziraju i smješkaju se kamerama. Danas svaki njihov pokret u glamuroznim haljinama izgleda graciozno i znaju kako privući pozornost na sebe, ali nije to uvijek bilo tako. Evo nekih od prvih pojava velikih zvijezda na crvenom tepihu kad nisu bili toliko spretni kao danas.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije sve tako bajno MRAČNA STRANA SLAVE Otkrili ono što se ne vidi

George Clooney

George Clooney je jedan od najšarmantnijih glumaca i svaka njegova pojava na crvenom tepihu ne prođe nezapaženo. Ali kada se prvi put pojavio na crvenom tepihu 1995. godine, glumeći u seriji 'Hitna služba' Clooney nije bio potpuno sređen i uglađen kakvog smo ga navikli vidjeti danas.

Britney Spears

Britney Spears je nekad žarila i palila pop scenom, a njezino prvo pojavljivanje na crvenom tepihu 1998. godine nije bilo baš spektakularno. Iako se tijekom godina, izuzevši 'mračan period' u njenom životu, pjevačica nije puno fizički promijenila, danas se puno bolje snalazi na crvenom tepihu i definitivno bira bolje odjevne kombinacije.

Brad Pitt

Brad Pitt jedan je od najzgodnijih glumaca koji je više puta dobio titulu seks simbola. Gdje god se glumac pojavi plijeni pažnju, ali po njegov slikama s prvog crvenog tepiha nikada ne biste rekli da je to jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice. Brad Pitt se prvi put na crvenom tepihu pojavio 1988. godine, a svojom pojavom žene nije ostavio bez daha.

Charlize Theron

Charlize Theron je na glasu jedne od najljepših glumica Hollywooda. Na svakom crvenom tepihu izgleda besprijekorno i često svojom pojavom zasjeni ostale kolegice. Iako se danas pojavljuje u besprijekornim toaletama, za svoju prvu pojavu na crvenom tepihu 1996. godine izabrala je haljinu koja je više nalik spavaćici.

Emma Watson

Iako danas bira odlične modne komade i često se nalazi na listi najbolje odjevenih zvijezda, Emma Watson na počecima svoje karijere nije pomno birala što će obući ili netko drugi nije pomno promišljao u što će obući glumicu. Svoju prvu pojavu na crvenom tepihu glumica je odradila 2001. godine zahvaljujući ulozi Hermione Granger u filmu 'Harry Potter', a njena odjevna kombinacija nije oduševila publiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene