Nikada pred oltarom

Vjenčanja ovih zvijezda sigurno nikada niste vidjeli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možda niste obraćali pažnju na to, ali glamurozna vjenčanja ovih hollywoodskih zvijezda sigurno nikada niste vidjeli. Barem je još.

Skupocjena i glamurozna vjenčanja dio su života mnogih slavnih osoba. Neki su u brak ulazili i po nekoliko puta, no evo koje zvijezde nikada nisu izgovorile sudbonosno 'da'.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Britanski komičar Ricky Gervais i njegova bolja polovica Jane Fallon, zajedno su već 30 godina. No, za poznatog komičara brak nema previše smisla: 'Ne shvaćam zašto bi imali ceremoniju pred Bogom, ako Bog ne postoji'.

>>Šokirala odlukom - Otkazala vjenčanje!

Glumačka legenda Al Pacino, ima troje djece iz veze s Jan Tarrant i Beverly AD'Angelo, ali s nijednom od njih nije bio u braku. Trenutno je u vezi s 40 godina mlađom djevojkom Lucile Solo.

Diane Keaton bila je u vezi sa nekoliko poznatih osoba, poput Al Pacina, Woody Allena i Warrena Beattya. Međutim, nikada nije bila u braku ni s jednim muškarcem. 'Mislim da to što nisam u braku ne čini nikakvu bitnu razliku u mom životu. Taj stari mit je smeće', zaključila je slavna glumica.

Lijepa glumica Cameron Diaz imala je nekoliko ozbiljnijih ljubavnih veza, ali nijednu nije ozakonila. U posljednje vrijeme šuškalo se da želi zavesti Roberta Pattinson, no to je bila samo šala.

Cameron je bila u dugim vezama s Justinom Timberlakeom, Alexom Rodriguezom, Adamom Levineom, Bradleyem Cooperom, Jared Letom...

Poznati glumac Kevin Spacey svoju intimu krije kao zmija noge. Osim što nikada nije bio u braku, nismo nikada imali priliku ni vidjeti s kime je u vezi.

Atraktivnu Evu Mendes sigurno bi mnogo muškaraca izabralo za životnu družicu. Međutim, kolumbijska ljepotica jednom prilikom je definirala brak kao vrlo staromodnu 'stvar' koja se ne uklapa u njezin svijet. Trenutno je u vezi s miljenikom mnogih žena Ryanom Gosslingom pa možda upravo i njih dvoje završe pred oltarom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene