Manje poznate polovice

DUPLO VIDIMO Poznate osobe za koje sigurno niste znali da su blizanci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su neki od najpoznatijih ličnosti na svijetu, no jeste li znali da su blizanci?

Zbog svog posla, život poznatih osoba je uvijek pod povećalom javnosti i njihova imena se povlače po svjetskim medijima, no njihove druge polovice žive sasvim normalnim životom. Ne, ne govorimo o bračnim partnerima, već o onim partnerima od rođenja. Ove slavne osobe su zapravo blizanci!

Pogledaj i ovo showbuzz DUBOKI NAKLON TEŠKO JU JE NADMAŠITI Dokazala da je apsolutna kraljica

Vin Diesel

Akcijska zvijezda i jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, samo ga na Facebooku prati skoro 100 milijuna fanova, ima brata blizanca koji se zove Paul. On vodi povučen život, ali radi u istom poslu kao i Vin, samo iza ekrana, kao filmski montažer.

Gisele Bundchen

Danas je jedna od najuspješnijih manekenki, a nekoć je odrastala u Brazilu s petero sestara, od kojih je jedna njezina dvojajčana blizanka. Patricia je pet minuta mlađa od Gisele, a dok je Gisele hodala pistama, Patricia ju je znala bodriti iz prvih redova.

Ashton Kutcher

Ashtonov brat Michael imao je poprilično teško djetinjstvo, no kako i sam kaže, Ashton je čitavo vrijeme bio uz njega. Naime, Michaelu je dijagnosticirana cerebralna paraliza, a s 13 godina mu je transplantirano srce. Braća su i dalje bliska, a Michael ima i osmogodišnjeg sina.

Scarlett Johansson

Scarlett i njezin tri minute mlađi brat Hunter vrlo su bliski, a Hunter se čak i pojavio uz Scarlett 1996. u filmu 'Manny & Lo'. No, Huntera ipak nije privlačila gluma, već se našao u politici. Bio je jedan od Obaminih savjetnika tijekom predsjedničke kampanje 2008. godine.

Kiefer Sutherland

Još jedan dvojac koji radi u svijetu filma. Dok je Kiefer poznati glumac kao i njihov otac Donald, sestra Rachel, koja je sedam minuta mlađa od njega, našla se iza kamera kao producent i post-produkcijski nadgledatelj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene