Ho, ho, ho

Jesu li bile zločeste ili dobre? Poznate Hrvatice osvajaju kao seksi Mrazice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što ima ljepše od vesele božićne čestitke poznatih Hrvatica u ovo lijepo adventsko vrijeme?

Odgovor na to pitanje su vesele fotografije Studia Marcela kao dio božićnog editorijala sa seksi Mrazicama i vilenjacima u glavnoj ulozi koje vam ekskluzivno donosimo.

Pogledaj i ovo showbuzz inMagazin Fit trudnice

Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica iz domaćeg showbizza. Seksi razbarušena kosa stilista Studia Marcela i glamurozan make up dočaravaju moderan styling naših Mrazica koje su se izvrsno snašle u klasičnoj priči o Djedu Božićnjaku i čaroliji Badnjaka.

Begini od srca žele 'Sretan Božić svakome!'

Glumice Ana Vilenica , glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Lidija Bačić te misica i poduzetnica Ivana Delač Đolo , manekenka Vedrana Linardić raduju se blagdanima i otkrivaju kako će ih provesti.

Pjevačica Lidija Bačić na sam Badnjak će biti u krugu obitelji: 'Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić s obitelji, otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz nekoliko nastupa.'

Lijepa glumica Ana Vilenica još uvijek ne zna gdje će proslaviti Božić jer je kod njih sve doista nepredvidljivo. 'Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice', veseli se Ana.

Nekadašnja najseksi Hrvatica Vedrana Linardić s veseljem je prihvatila poziv za snimanje atraktivnog blagdanskog editorijala. Lijepa manekenka uživala je na setu razmotavajući darove modernog Djeda Božićnjaka Davora Garića, novinara, voditelja i glumca koji se također poput poznate manekenke raduje skorašnjim blagdanima. Vedrana će Božić provesti tradicionalno u krugu obitelji i toplini doma uz obilje radosti,veselja i ljubavi: 'Svake godine sestra i ja kitimo bor te odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama.'

Davor će zbog brojnih poslovnih obaveza ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi praznike proveo s najdražima, a za Novu godinu ga ponovno očekuju televizijski angažmani. 'Ono čemu se inače najviše veselim je mamina kuhinja, no ove ću godine zbog dogovorenih snimanja za reklamne kampanje u siječnju ipak morati odoljeti raskošnom blagdanskom meniju', kaže. Bit blagdana je vrijeme provesti s najbližima stoga Davor nestrpljivo čeka druženje s dvogodišnjim nećakom Gregorom s kojim se barem na trenutak ponovno pretvori u razigranog dječaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene