Jake žene

RUŽNA SI! Nevjerojatna iskustva zbog kojih nisu posustale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su glumice u pitanju, holivudskim studijima je važnija njihova ljepota od talenta. No, ove glumice su uspjele usprkos tome što im je rečeno da nisu dovoljno lijepe.

Hollywood je zasigurno jedan od glavnih igrača u postavljanju standarda ljepote. Neke od najpoznatijih glumica su to osjetile i na vlastitoj koži kada su im umjesto talenta mjerili izgled. Ovo su samo neke od glumica koje nisu bile 'dovoljno lijepe' za Hollywood.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Meryl Streep

Meryl Streep je glumica koja ima najviše nominacija za Oscara, ali prije svih tih silnih nominacija bila je jedna audicija koja je obilježila Meryl. Tijekom jednog intervjua, Meryl se prisjetila audicije za film 'King Kong' iz 1976. godine kada je producent Dino De Laurentiis pitao svoga sina na talijanskom jeziku zašto je doveo ovu ružnu stvar na audiciju. Misleći da Meryl neće razumjeti što je priupitao sina, glumica mu je na tečnom talijanskom odgovorila - 'Žao mi je što nisam dovoljno lijepa da budem u King Kongu'.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker zauvijek će biti poznata po svojoj ulozi Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad'. Iako je imala zavidnu karijeru, nije prestala dobivati kritike na temelju izgleda. Magazin 'Maxim' 2008. godine proglasio je Parker ženom bez imalo seksipila.

Lea Michele

Lea Michele je hrabrila djevojke diljem svijeta kada je glumila nepopularnu curu u seriji 'Glee'. Čini se da se glumica mogla poistovjetiti s likom iz serije. Kada joj je bilo samo 13 godina, menadžerica joj je rekla da bi trebala hitno operirati nos. Očito Lea nije poslušala menadžericu, a bez obzira na izgled nosa, mlada glumica je jedna od najvećih zvijezda u usponu.

Chrissy Teigen

Supermodel Chrissy Teigen jednom je bila izbačena sa snimanja jer je bila 'predebela'. Kako kaže, zaposlenici iz jedne poznate trgovine su je direktno zaposlili kao modela, a nakon što su je vidjeli uživo, predomislili su se. Njezinoj agenciji su poslali poruku da je Chrissy predebela. Chrissy se nakon toga pojavila na naslovnici časopisa 'Sports Illustrated', i to svjetski popularnog izdanja s modelima u kupaćim kostimima.

Reese Witherspoon

Glumica Reese Witherspoon je iz prve ruke okusila ovaj okrutni hollywoodski standard. U jednom intervjuu je izjavila da kada je prvi put došla u Los Angeles na audicijama je mogla čuti samo odbijanje. Govorili su joj da nije dovoljno visoka, dovoljno lijepa i pametna. 'Moraš biti fokusiran i dovoljno čvrst kako bi se suočio s odbijanjem.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene