Hladan tuš

Hoće li im ovo razbistriti um?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izazovu se odazvala i Conchita Wurst, pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga, ali u svom stilu!

Poznati diljem svijeta uključili su se u Ice Bucket Challenge, izazov pokrenut s ciljem prikupljanja sredstava za amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Ovaj je trend krenuo iz SAD, a sada mu se pridružuju i poznati Hrvati.

Pogledaj i ovo John Travolta Jedan od omiljenih Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

Ivan Rakitić jedan je od njih. Na svom Facebook profilu objavio je video u kojem ga suigrači polijevaju ledenom vodom. Ujedno je nominirao Luku Modrića, Manuela Neuera i Adriana Correia Claro da prihvate izazov.

 

Iz minute u minutu raste broj onih koji su se odazvali izazovu. Među njima su John Travolta, Nicole Kidman, George W. Bush i Conchita Wurst koja je otišla korak dalje.

S obzirom da je riječ o hitu koji je poharao svijet, Conchita je prihvatila izazov ali na svoj način. Pred kamerom se pojavila u potpunosti našminkana i sasvim nespremna za hladan tuš. Umjesto da se zalije kantom hladne vode, odlučila je donirati dupli iznos.

 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene