Koja drama

Skandal u obitelji: Slavna pjevačica krila polusestru koju je njen otac dobio iz afere s prostitutkom

Beyonce (Foto: Getty) Beyonce (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty) Beyonce (Foto: Getty) Beyonce sa roditeljima (Foto: Getty) +0 Beyonce (Foto: Getty) Galerija

Poznata pjevačica Beyonce krila je da ima polusestru koju je njen otac dobio iz afere s prostitutkom.

Mnoge javne osobe ne dijele baš svaki dio svog života s javnošću. Tako je i poznata pjevačica Beyonce dugo krila da ima polusestru. Riječ je o sedmogodišnjoj djevojčici po imenu Koi koju je njen otac Mathew Knowles dobio u kratkoj avanturi sa eskort damom i striptizetom TaQoyom Branscomb.

Pogledaj i ovo Jay Z s kćerima Blue Ivy i Rumi sportski spektakl! Pogledajte koliko je narasla mlađa kći Beyonce i Jay Z-ja, glazbenik na događaju godine u društvu svojih mezimica pokazao nježnu očinsku stranu!

Beyonce (Foto: Getty) Beyonce (Foto: Getty) Foto: Getty

Pjevačica je otkrila i da je napravljan DNK test koji je potvrdio da je Mathew uistinu otac malene Koi. "Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam povezivati žene s uspješnim i bogatim poslovnim ljudima. Na kraju je sve završilo tako da sam dva puta uhapšena zbog bavljenja prostitucijom. Nakon toga sam odlučila da se više neću baviti time", rekla je Branscomb.

Beyonce sa roditeljima (Foto: Getty) Beyonce sa roditeljima (Foto: Getty) Foto: Getty

Mathew nikada nije priznao malenu Koi, a od Beyonceine majke, Tine Knowles, razveo se 2009. godine. Razlog zbog kojeg ga je tadašnja supruga ostavila je saznanje da će dobiti dijete sa nepoznatom ženom. Poznata pjevačica tada je prekinula svaki kontakt sa ocem, piše Radar Online.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene