obilježile ih tragedije

Bol koja ne prestaje: "Majka mi je više puta spasila život"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Majka mi je više puta spasila život", kaže Charlize Theron nakon što joj je majka ubila oca.

Puno je zanimljivosti u svijetu slavnih osoba – putovanja, odjevene kombinacije, zabave. Ali društveni status i bankovni računi ne mogu nikoga zaštititi od patnje zbog iznenadnog gubitka voljene osobe. Evo nekih poznatih lica koja su doživjela šokantni gubitak svojih najmilijih pred njihovim očima.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Charlize Theron

Godine 1991. južnoafrička ljepotica je promatrala kako je njezina majka, Gerda Maritz, ustrijelila i ubila Charlizeina oca Charlesa Therona. Charles, uvredljiv alkoholičar, došao je tu sudbonosnu večer bijesan u pijanom stanju i prijetio svojoj ženi i kćeri pištoljem. Nakon što je fizički napao svoju ženu, pucala je u samoobranu. Glumica je u to vrijeme imala 15 godina. Charlize je od tada rekla da je u miru sa smrću svoga oca, a o svojoj majci kaže da joj je "više puta spasila život."

Liam Neeson

"Taken" zvijezda bila je razorena kad je njegova supruga, glumica Natasha Richardson, iznenada umrla u neobičnoj nesreći u ožujku 2009. godine. Liam i Natasha bili su na odmoru sa sinovima u skijaškom središtu Mont Tremblant u Quebecu kada je Natasha pala na početku skijaške lekcije. U početku je mislila da je dobro, ali kasnije te noći, počela se žaliti da ju boli glava. Umrla je dva dana kasnije u bolnici Lenox Hill u New Yorku. Obdukcija je otkrila da je uzrok smrti epiduralni hematom, posljedica teške traume glave.

Angelina Jolie

Glumica, redateljica i humanitarka Angelina Jolie izgubila je majku, Marcheline Bertrand, u siječnju 2007. Angelina je bila sa svojom majkom kada je preminula u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu nakon duge bitke s karcinomom jajnika i dojke. Marcheline je imala 56 godina u trenutku njezine smrti. U 2013. godini Angelina se odlučila podvrgnuti dvostrukoj mazektomiji kao preventivnoj mjeri, nakon što joj je liječnik procijenio kako ima 87 posto rizika od razvoja raka dojke. Dvije godine kasnije, također je uklonila jajnike i jajovod.

Jacqueline Kennedy Onassis

Prva dama je sjedila pokraj svog supruga, predsjednika Johna F. Kennedvja, kada je pogubno pogođen u glavu u Dallasu 1963. godine. Teksaški guverner John Connally i njegova supruga Nellie, koji su se također vozili u predsjedničkim limuzinama, bili su drugi svjedoci pred sudom o strašnom ubojstvu. Jackie nije prepoznala buku kao pucnjavu sve dok nije čula vrisak guvernera Connallya - mislila je da čuje motocikl. Nekoliko mjeseci prije smrti supruga, Jackie Kennedy se suočila s još jednom tragedijom - smrću njezina sina, Patricka Bouviera Kennedyja. Patrick je rođen više od pet tjedana ranije, a pluća još nisu imala vremena da se potpuno razviju. Umro je dva dana nakon rođenja od sindroma dišnih poremećaja.

Dylan McDermott

Dobitnik Zlatnog globusa imao je samo pet godina kad mu je majka Diane brutalno ubijena u Waterburyju, Connecticutu. Dianin dečko John Sponza tada je bio izbačen iz njezinog stana i Dylan je čuo snažnu raspravu, a zatim pucanj. Iako nije vidio pucnjavu, promatrao je kako su njegovu majka iznijeli iz zgrade na nosilima, a glava joj je bila omotana krvavim zavojima. Sponza, za kojeg su vlasti kazali kako ima veze s organiziranim kriminalom, u početku je rekao policiji da ju je slučajno upucalo dok je čistio pištolj. Zatim, u kasnijoj verziji, Sponza je tvrdio da je Diane počinila samoubojstvo. Godine 2011. - nevjerojatno 44 godine kasnije - McDermott je sam tražio da detektivi ponovno pogledaju slučaj. Na temelju novinskih isječaka iz vremena ubojstva Diane i novih intervjua sa svjedocima i informatorima, odjel za policiju Waterbury utvrdio je da Diane nije bila samoubojica, a pucnjava nije bila slučajna - Sponza je bio odgovoran za njezinu smrt. Međutim, Sponza nije bio dostupna za ispitivanje. Tijelo mu je 1972. godine pronađeno mrtvo u prtljažniku automobila, piše Nicki Swift.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene