seksualno zlostavljan

Potresna ispovijest Mikea Tysona: "Bio sam dijete, a on stariji muškarac"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih boksača svih vremena, Mike Tyson, doživio je strašnu traumu u djetinjstvu. O svemu je tek sada otvoreno progovorio.

Mike Tyson u javnost je izašao s dugo čuvanom tajnom. Bivši svjetski boksački prvak progovorio je o zastrašujućem iskustvu iz djetinjstva. Naime, kada mu je bilo samo sedam godina Tysona je silovao nepoznati muškarac. Strašan čin dogodio se na ulici, a Tyson silovanje nije prijavio policiji niti je o tome ikome govorio zbog straha od osude.

Pogledaj i ovo showbuzz strašno... Poznati snagator nikada se nije oporavio od tragedije koja ga je potpuno shrvala, na spomen njezina imena plače i danas

"Seksualno sam zlostavljan sam kao dijete. Nisam o tome govorio jer se to ne tiče drugih. Ljudi ne govore o takvim stvarima jer smatraju da će zbog toga ostati obilježeni. Tijekom vremena shvatio sam da zbog toga nisam ništa lošiji čovjek”, ispričao je Tyson u intervjuu za EPSN.

"Bio sam dijete, a on stariji muškarac. Seksualno me zlostavljao. Nikada ga poslije nisam vidio. Uspio je izbjeći pravdi. To se dogodilo samo jednom”, otkrio je Mike, prenosi NY Daily News. Ovaj nemili događaj, kaže, nije previše utjecao na njegov život. "Sve sam prebrodio tijekom svojih boksačkih dana. Mogao sam u sebi nositi taj bijes, u to nemam sumnje. Niko me više nikada neće taknuti", zaključio je "čelični" Mike koji je uistinu imao teško djetinjstvo. Otac ga je napustio dok je bio u osnovnoj školi, a sa 16 godina ostao je bez majke, ubrzo i bez sestre. Zbog trauma koje je doživio odao se porocima i kriminalu koji su bacili sjenu na njegovu impresivnu sportsku karijeru.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene