Baš kao one

POTPUNO PRIRODNE Zvjezdane dive ponosne na svoja slavna tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova lica prepoznatljiva su milijunima diljem svijeta, a iako je plastična kirurgija prilično zastupljena u svijetu slavnih one su dokaz da prirodna ljepota uvijek nađe svoj put.

Budi ono što jesi. Koliko ste samo puta čuli tu uzrečicu, no to je doista tako. Svako od nas krije svoju posebnost, a znaju to i slavne ljepotice pa im ne pada na pamet da se mijenjaju. Pogotovo se to odnosi na kozmetičke zahvate koji bi promijenili njihovu prepoznatljivost.

Pogledaj i ovo Joe Manganiello (Foto: Getty Images) ludo zaljubljeni Bivši muž Sofije Vergare pohvalio se fotkom nove djevojke nakon samo mjesec dana od službenog razvoda, evo i kako izgleda zanosna plavuša!

Pa tko ne bi pogledao to tijelo? Jennifer Lopez drži tempo s mlađim dečkom

1.    Jedna od njih je slavna manekenka Gisele Bundchen. Nju je pak priroda dobro obdarila vitkošću i dugim nogama zahvaljujući kojima je jedna od najplaćenijih manekenki. No bez obzira na genetiku, Gisele se kune u redovito vježbanje i zdravu prehranu.

 

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

2.    Svoje tijelo prihvatila je i glumica Kate Hudson koju male grudi nisu spriječile u osvajaju Hollywooda. Kate vježba pilates, a uz celebrity trenericu Tracy Anderson transformirala je svoje tijelo. 'Vjerujem u 20 minuta treninga dnevno. Volim preskakati vijaču zato što je to najefikasnija cardio vježba a jako je jednostavnja', otkrila je nedavno Kate.

Kraljice bikinija: Slavna lica kojima Photoshop ne treba

 

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

3.     I Rihanna je ponosna na svoje zamamno tijelo. Iako puno partija, ne propušta se u međuvremenu hraniti svježim zelenim povrćem. Velika je pobornica čišćenja organizma koje provodi najmanje jednom mjesečno, a trenira tri puta tjedno.

Najseksi tijela na Balkanu: Vi ste izabrali TOP 3

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

4.    Odavno smo se zaljubili u obline Scarlett Johansson, pa nije ni čudno da su je mnogi proznali nasljednicom Marylin Monroe. Nedavno je postala mama, a sada je i ujedno u svojoj najmršavijoj fazi. Kaže kako je najbolja dijeta poslije poroda - dojenje.

 

HOT SCARLETT ON SNL <3

Posted by Scarlett Johansson on Sunday, June 14, 2015

5.    Latino zavodnica Sofia Vergara u svojim 40-ima izgleda bolje nego ikad, a svoj dobar izgled duguje vježbanju, zdravoj prehrani i ljubavi (sretnica je u vezi s Joeom Manganiellom). Do sada nije imala nikakve korekcije na licu, no priznala je da ih neće i potpuno isključiti u budućnosti. Ipak, mi Sofiu volimo baš takvu kakva je!

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

6.    Lista prirodnih ljepotica ne može proći bez glazbene dive Beyonce. Ona je svoje tijelo nekoliko puta transformirala, a zaklinje se u redovite plesne probe i vegansku prehranu. Kako nije prirodno mršava, Queen B naporno radi na svojem tijelu kako bi uvijek bila u sjajnoj formi.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

7.    U sedam najfatalnijih spada i slavna Jennifer Lopez koja nas je i potaknula na stvaranje ove liste prirodnih ljepotica. Njega o svojem tijelu je ključna, a kada smo ugledali njezine trbušne mišiće (a ima 45 godina!!) pomislili smo samo jedno – sve je moguće! I ne treba vam nikakva plastična operacija, potrebno je samo malo truda.

Ne zaboravite, prirodna ljepota je uvijek na cijeni. 

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene