Moguće engleske kraljice

DA NIJE BILO KATE Koga je mogao oženiti princ William?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton prekrasan su par i baš je dobro što su se našli. No, što bi bilo da nema Kate... Za koga bi se William odlučio?

Princ William uživa u braku s prekrasnom Kate. Dobili u dvoje djece i par su iz snova. No, što bi bilo da nema Kate? Da je veza kojim slučajem propala, a William tražio neku drugu partnericu? Britanski mediji pozabavili su se tom temom i pronašli potencijalne princeze.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Sve je počelo kraljem Edwardom VIII

Kada je 1936. godine kralj Edward VIII abdicirao kako bi se vjenčao sa Wallis Simpson, britanski je imperij osporavao taj brak. Iako je brak ocrnio cijelu monarhiju, dvoje supružnika je potvrdilo kako ljubav ne poznaje granice i od trenutka njihovog sudbonosnog 'DA ' stvari su se itekako promijenile. Naime, princu Williamu i Harryju dopušteno je vjenčati se iz ljubavi pa njihova voljena nije morala biti plave krvi. Donosimo vam popis žena za koje se William mogao udati da nije bilo vojvotkinje Kate.

Pročitajte i kako je španjolska kraljevska obitelj, zbog Hrvatske, izazvala skandal u svojoj zemlji.

Sve cure dobro znaju da se princeza udaje za kraljevića. Engleski princ i švedska princeza? Tako bi bilo da se William vjenčao s švedskom princezom Madeleine, vojvotkinjom od Hälsinglanda i Gästriklanda. Princeza Madeleine je predivna, a još bitnije je što u sebi ima kraljevske krvi. Uistinu, to je sve što je potrebno u ovakvoj ljubavnoj priči. Princeza je vrlo inteligentna, posjeduje diplomu iz povijesti umjetnosti, profesionalni je jahač, a poznata je i po humanitarnim akcijama. Savršena mlada i savršena za našu listu.

Cheryl Cole jedna je od sljedećih kandidatkinja. Problematična tinejdžerica koja se provlačila kroz srednju školu, odrasla je u mladu i zgodnu umjetničku plesačicu. Uskoro se pojavila i u brojnim reklamama, a ponijela je i neke titule i nagrade modnih natjecanja. Udala se kasnije za nogometaša i otišla u potpuno drugom smjeru. No, Britanci je vole zbog ljepote i uglađenosti te bi sigurno bila osvježenje u kraljevskoj obitelji.

Charlotte Casiraghi provela je svoje djetinjstvo na kraljevskom dvoru. Drugo je dijete princeze od Hanovera. Bavi se pisanjem, a i urednica je u jednom modnom magazinu, istaknula prednosti koje bi mogla imati buduća kraljica i supruga princa Williama. Prava je modna ikona.

Poppy Delevingne poznata je manekenka iz Londona. Rođena je u visokom društvu te je jedna od najmalađih članova Britanskog modnog vijeća. Njezina obitelj poznata je po visokim pozicijama u politici. Njezin spoj moći, glamura i politike bila bi savršena pozicija buduće engleske kraljice.

Strani mediji navode i Victoriju Beckham te glumice Jessicu Biel, Natalie Dormer.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene