I danas izaziva jezu

EMOCIJA KOJA RAZARA Bolesna ljubav koja je završila stravičnom tragedijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posvetu je napravio povodom njezina rođendana.

Sjećate se priče o srpskoj pjevačici Kseniji Pajčin? Prije šest i pol godina ubio ju je dečko, a sada je u znak sjećanja na nju njezin kolega snimio pjesmu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tragična priča Ubojstvo koje je uzdrmalo regiju: Pjevačici koju su svi obožavali presudio je njezin mlađi dečko

Danijel Alibabić posvetio je pjesmu nastradaloj Kseniji, a srceparajuća pjesma mnoge je prisjetila tog tragičnog događaja koji je potresao cijelu balkansku scenu.

Prijetimo se Kseniju, a zatim i sebe ubio je njezin dečko crnogorski maneken Filip Kapisoda. Njihova beživotna tijela pronašla je Ksenijina majka ljubica. Tragedija je potresla estradu cijele bivše Jugoslavije. Ksenija je rođena 1977. u Beogradu. Filipa Kapisodu prvi put je srela 2008. godine dok je boravila u Crnoj Gori, a upoznali su se nekoliko mjeseci kasnije na njegovo inzistiranje. Ljubav je bila obostrana kako su tvrdili oni koji su ih poznavali, ali njihova veza bila je uistinu burna, ispunjena ljubomornim ispadima, čestim svađama pa čak i fizičkim obračunima.

Mladi život pjevačice koji se tragično završio i danas mnogima izaziva jezu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene