Otišao s turneje

Posvađao se s Bon Jovijem i otišao s turneje, nije opet na odvikavanju?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok jedni šuškaju kako je otišao zbog prolema s ovisnostima, drugi šuškaju kako je riječ o svađi s Jon Bon Jovijem.

Gitarist grupe Bon Jovi, Richie Sambora napustio je sjevernoameričku turneju zbog 'osobnih razloga', ali tvrdi da to nema veze s njegovom dugogodišnjom ovisnosti o alkoholu i tabletama.

>> 'Steve Jobs osobno je ubio glazbu!'


'Hvala vam svima na brizi', napisao je Sambora na Twitteru. 'Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Angelesu kako bih sredio neke osobne stvari. Vidimo se uskoro', dodao je.

Sambora koji ima 53 godine, 2007. i 2011. godine bio je u rehabilitacijskom centru kako bi se riješio ovisnosti o alkoholu i tabletama. U utorak nije svirao s bendom na koncertu u kanadskom Calgaryju.



'Zbog osobnih razloga Richie Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje. Svi koncerti bit će održani kako je i najavljeno', stoji u priopćenju benda objavljenom bez ikakvih drugih pojedinosti u srijedu na službenim internetskim stranicama benda.

Sambora je izostao i s dijela turneje Bona Jovija po Sjevernoj Americi i Europi 2011. godine, ali je nastupio na otvaranju europskog dijela turneje 8. lipnja te godine u Zagrebu.

Internet portal TMZ, pozivajući se na anonimne izvore, tvrdi da je ovaj put razlog Samborina napuštanja turneje dugogodišnja napetost u odnosima s pjevačem i vođom benda Jonom Bonom Jovijem.

Bon Jovi u nastavku recentne turneje 'Because We Can' ima zakazanih 13 nastupa do kraja travnja u Kanadi i SAD-u. U svibnju bend kreće na europsku turneju koja će trajati do srpnja Pogledaj i ovo showbuzz Bon Jovi u Kini Tajanstveno otkazana turneja: Bend šteti nacionalnom jedinstvu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene