Velika tuga

Posljednje zbogom: Kolege i obitelj oprostili se od Tigrana Kalebote

Tigran Kalebota (FOTO: Facebook) Tigran Kalebota (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tigran Kalebota (FOTO: Facebook) +0 Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Galerija

Brojne kolege, obitelj i prijatelji oprostili su se od Tigrana Kalebote, bubnjara Psihomodo Popa.

Velika tuga zavladala je na zagrebačkom Krematoriju. Brojne kolege, obitelj i prijatelji oprostili su se od Tigrana Kalebote, bubnjara Psihomodo Popa. Između ostalih, od njega su se oprostili i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, Davor Gobac te Urša Raukar.

Pogledaj i ovo Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Dečki u šoku Svi su izvan sebe: Iznenada preminuo bubnjar Psihomodo popa

Podsjetimo, Tigran Kalebota preminuo je iznenada u 54. godini života, a naknadno se saznalo i što se točno dogodilo. ''Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i, koliko znam, nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo", kazala je tada menadžerica Lidija Balija.

 

Tigran Kalebota zajedno s Davorom Gopcom i Smiljanom Paradišem – Šparkeom bio je jedan od osnivača Psihomodo Popa, a s dečkima je svirao još od 1983. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene