POGLEDAJTE VIDEO

Jesu li pretjerale? Kritiziraju slavne glumice zbog STRIPTIZA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston glumi striptizetu u komediji 'We're the Millers', Gwineth Paltrow svoj striptiz izvodi voljenom muškarcu u 'Thanks For Sharing'... Gube li time ove glumice nešto više od odjeće?

Popularna glumica Jennifer Aniston u hit komediji 'We're the Millers' igra atraktivnu striptizetu, a publika je imala priliku vidjeti savršeno oblikovanu Jennifer u donjem rublju. Gwyneth Paltrow također ima golišavih kadrova u izazovnom donjem rublju i to u filmu 'Thanks For Sharing'.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

>>Biste li ovom tijelu dali 40 godina?!

Kritičari slavnim glumicama zamjeraju što su pristale snimiti ovakve scene. 'U redu je da se mlađe glumice tako ponašaju da privuku pažnju, jer je to tradicija' rekao je za New York Post's review Kyle Smith te zaključio 'Za jednu 44-godišnjakinju to je pokazatelj očaja'. Nešto blaži bio je Mick LaSalle za San Francisco Chronicle: 'Ne radi se o tome da ne izgleda dobro, dapače, izleda odlično, ali postoji dobna granica u kojoj ludasti i blistav prikaz ima emotivnog i estetskog smisla...'.

Ironično u cijeloj priči je da o količini odjeće u pojedinim scenama ne odlučuju glumice nego scenaristi, a oni pak biraju ono što publika najviše voli.

Slažete li se vi sa kritičarima da bi u ovakvim scenama trebale postojati dobne granice?

Mislite da bi scene striptiza trebale glumiti samo mlade cure?

  • Apsolutno
  • Nemam mišljenje
  • Svejedno je tko ih glumi
  • Nitko ih ne bi trebao glumiti

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene