Prije nesreće

Posljednja fotografija Dolores Lambaše

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dolores Lambaša preminula je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6,45 sati dogodila kod Velike Kopanice. Lambaša se vozila prema Zagrebu u automobilu kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj.

Glumica Dolores Lambaša večer prije provela je u druženju s prijateljima u Hotelu Dunav u Iloku. Na Facebooku se pojavila i njezina posljednja fotografija na kojoj je Dolores bila u društvu profesora književnosti Željka Sladojevića. 

Pogledaj i ovo Maja Bajamić "Trnci su me prošli" Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

Na povratku iz Iloka prema Zagrebu, jutros se dogodila teška prometna nesreća kod Velike Kopanice. Od posljedica nesreće glumica Dolores Lambaša je preminula.

>> Umrla je Dolores Lambaša

Nesreću je skrivio 52-godišnji muškarac, varaždinski glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil Nissan u kojem se nalazila Dolores, a koji je naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog ne držanja dovoljnog razmaka. 40-godišnji vozač Pola lakše je ozlijeđen, a Dolores je od siline udarca ispala iz automobila.

>> Glumac koji je bio s Dolores u autu pušten iz bolnice s lakšim ozljedama

Protiv Matavulja je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene