Tko ima povlastice?

Stižu pozivnice: Poslano ih je 600, ali na vjenčanju Harryja i Meghan nemaju svi isti tretman

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 4 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty) +0 Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty) Galerija

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle održat će se u svibnju, a čini se da neće svi gosti uživati u svim čarima vjenčanja.

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle čeka se s nestrpljenjem, a napokon su poslane i pozivnice uzvanicima koji će krasiti svadbu desetljeća. Još nije poznato kome su sve otišle pozivnice, no nema sumnje da će cijeli svijet pomno pratiti svaku sekundu vjenčanja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Par će se vjenčati 19. svibnja u kapeli dvorca St. George, no Harry i Meghan nemaju tu čast da zovu uzvanike na svoje vjenčanje.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Naime, na pozivnicama jasno piše "Njegovo Kraljevsko Visočanstvo, princ od Walesa, traži zadovoljstvo vaše prisutnosti na vjenčanju princa Henryja od Walesa i gospođice Meghan Markle". Dakle, uzvanike poziva princ Charles.

Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty) Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty)

Zanimljivo je i da će vjenčanje biti podijeljeno u tri dijela te da neće na svakom biti svi uzvanici. Tako će na večernjem slavlju biti tek 200 odabranih. Uzvanici će piti hrvatska vina.

Pozivnice su tiskane na engleskom papiru, ali američkom tintom, a osmislio ih je Barnard Westwood, čovjek koji kraljevske pozivnice dizajnira još od 1985. godine.

Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty) Pozivnice za kraljevsko vjenčanje (FOTO: Getty)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene