Greška u proizvodnji

Kći Paula Walkera ne odustaje od tužbe - oglasio se i Porche

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Porche se oglasio po pitanju tužbe koju je podignula kći Paula Walkera.

Prije nekoliko dana 'TMZ' je došao u posjed tužbe koju je kći pokojnog glumca Paula Walkera, Meadow Walker, podigla protiv Porschea. U tužbi se navodi kako je prilikom udarca u drvo sigurnosni pojas toliko povukao glumca da mu je polomio rebra i zarobio ga na suvozačkom sjedištu.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

Preživio je udar u drvo, a ono što ga je ubilo bila je vatra, tvrde odvjetnici Meadow Walker. Isto tako tvrde da je vatra planula tek nakom minutu i 20 sekundi, ali Paul je bio zarobljen i bespomoćan. Uslijedila je jeziva smrt, izgorio je živ.

Novi detalji nesreće: Paul Walker nije poginuo na mjestu nesreće

Sada se po tom pitanju oglasila i slavna kompanija Porsche koju je Meadow optužila da je imala greške u dizajnu koje su doprinijele tragediji i zbog kojih je njen otac živ izgorio u automobilu.

'Kao što smo i ranije isticali, tužni smo kad god se neko povrijedi u jednom od naših modela, ali i dalje vjerujemo u policijske izvještaje prema kojima je do tragične nesreće došlo uslijed nesavjesne vožnje i neprilagođene brzine', rekao je glasnogovornik njemačke automobilske kompanije za CNN.
 

Odvjetnici tvrde kako je Porsche znao da Carrera GT ima probleme sa stabilnošću i kontrolom. Tvrde i to kako Carrera GT nije siguran automobil, opasan je i ne bi treba biti na cesti.
Iznos koji Meadow traži od Porschea za sada nije poznat. 

 

Reflecting on my father, I found myself reflecting on his passions. His passion for the ocean, his passion for rescuing animals, his passion for helping people and his passion for spontaneous goodwill. I wanted to start this foundation because I want to share that piece of him with the world. I want to share that part of him with others. I am tremendously proud to be launching The #PaulWalkerFoundation (@paulwalkerfdn) on his birthday. I can't think of a better way to celebrate my father. #DoGood

A photo posted by Meadow Walker (@meadowwalker) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene