Diva Mariah

Ponosna na svoje tijelo nakon poroda – Pokazala i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trudnoća joj je bila teška, no zato je bez puno problemaa uspjela skinuti 30-tak kilograma. Mariah Carey sada je napokon zadovoljna na svojim tijelom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Mariah Carey njih dvije ne komuniciraju Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Mariah Carey na glasu je kao najveća diva u showbiznisu, no ona je ujedno i mama skoro dvogodišnjih blizanaca Monroe i Moroccana, te supruga kominčara Nicka Cannona.

Cijela obitelj trenutno odmara u Australiji, a Mariah je s obožavateljima na Twitteru i Instagramu podijelila nekoliko privatnih fotografija. 42-godišnja pjevačica održala je koncert u Sidneyu, a tamo je dočekala i Novu godinu.

Iako kritike na njezin show nisu bile najbolje, Mariah to ne brine previše. Bilo je nekih tehničkih poteškoća i problema sa zvukom, no zato su situaciju spasili njezini blizanci koje je na pozornicu dopratio Nick.

>> Sukob ega: 'Nipošto nije htjela još jednu ženu u showu!

Nakon odmora opet kreću poslovne obaveze, tako da se vraća u dvanaestu sezonu Američkog Idola uz repericu Nicki Minaj i Keitha Urbana. No, Mariah je priznala kako joj nije bilo lako raditi s Nicki te da se zbog nje osjećala nesigurno. Hm, izgleda da ima mjesta samo za jednu divu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene