Težak mjesec iza nje

Ponijele je emocije: Slavna glumica rasplakala se na Oscarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Julia Roberts prepustila se emocijama tijekom dodjele Oscara.

Bette Midler uspjela je izmamiti suze na oči svojom izvedbom pjesme 'Wind Beneath My Wings' tijekom dodjele prestižne filmske nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Nova životna tragedija slavne glumice!

No, najveću pozornost izazvala je slavna glumica Julia Roberts, koja je ispijala piće sa svojim agentom, Cate Blanchett i njezinim suprugom Andrewom Uptonom tijekom izvedbe dirljive pjesme. Očevici kažu kako je 46-godišnja glumica bila jako dirnuta pa je čak i zaplakala.

'Ova pjesma uvijek me rasplače, a i preplavljena sam emocijama u posljednje vrijeme', rekla je zvijezda filma 'August: Osage County', prenosi US Weekly. To je i razumljivo budući da je prije manje od mjesec dana njezina polusestra Nancy Motes pronađena mrtva u dobi od 37 godina.

Cate Blanchett, koja je osvojila Oscara za najbolju glumicu, također se u svom govoru osvrnula na gubitak velike glumačke legende, Philipa Seymoura Hoffmana kao i asistentice Sarah Jones. 'To je jeb*** strašno. Koliko će još ljudi morati umrijeti? To je užasno', rekla je Blanchett.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene