Ni kriv ni dužan

Kakva greška: Policija uhitila nedužnog pjevača ''Tužit ću ih''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija ga je zamijenila sa pljačkašem.

Policija je uhitila poznatog pjevača Wyclef Jeana iako nije prekršio niti jedan zakon. Incident se dogodio u Los Angelesu nakon što ga je policija zamijenila za pljačkaša. Šok i nevjericu, ali i svoj bijes ovim postupkom hip hop zvijezda podijelilla je putem Twittera. Wyclef je pored teksta objavio i snimku cijelog događaja koji je pjevač T Baby koji je bio s njim snimio mobitelom.

Pogledaj i ovo showbuzz "Potpuno sam nevin" Slavni reper uhićen zbog optužbi za silovanje

"Još jedan slučaj u kojem je policija pogriješila identitet. Crni muškarac s crvenom maramom opljačkao je benzinsku dok sam ja radio u studiju, ali ja sam uhićen?'', napisao je pjevač.

Na snimci se vidi kako mu dva policajca stavljaju lisice ispred policijskog automobila. "Evo što se trenutno događa Wyclefu u L.A.-ju. Policija mi stavlja lisice zbog apsolutno ničega", čuje se kako govori pjevač koji je kasnije na društvenim mrežama objavio da će tužiti policiju.

 

A post shared by Wyclef Jean (@wyclefjean) on

Naime, kada su mu stavljali lisice na ruke nisu ga ni pitali kako se zove niti mu objasnili zašto mu stavljaju. ''Ponašali su se prema meni kao prema kriminalcu sve dok nije došao drugi policajac i rekao im da imaju krivu osobu", rekao je Wyclef putem društvenim mreža.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene