Kreće potraga

Policija traži Simonu Gotovac - Evo što im je odgovorila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša supruga Ante Gotovca ponovno je u središtu javnosti!

Nakon što je hrvatskim medijskim prostorom odjeknula vijest da će policija za bivšom suprugom Ante Gotovca, Simonom Ištvanović, nekada Gotovac, raspisati policijsku potragu jer joj sud u nekoliko navrata nije uspio uručiti poziv za svjedočenje u postupku zbog malverzacija u tvrtki 'Minimoto Servis', oglasila se i sama Simona putem Facebooka.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretno! SIMONA SE UDAJE U CRKVI! Potvrdila nagađanja i odabrala vjenčanicu!

Iako mediji navode da policija ne može doći do Simone jer ne znaju gdje žive, Simona se sada oglasila preko Facebooka i negirala natpise da nitko ne zna gdje se nalazi. Njezinu objavu donosimo u cijelosti:

'Dragi prijatelji! Molim vas od srca nemojte mi slati poruke, linkove, slike iz 24 h ili drugih portala, TV.. Ili slično što ima veze s Antom ( policijom, sudovima...). Ja se NE skrivam, svi znaju gdje živim i kakav život 3 godine vodim! I neću se opravdavati nikome samo Bogu - mom Spasitelju! A što se tiče policije sad sam ih osobno zvala i znaju gdje živim! A žutilo, novine, ljudi koji su nažalost bez Boga, bez vjere, 'različiti suci' koji stalno kamenuju mene, me kao osobu ne zanimaju, ali kao kršćana i kao osobu koja je upoznala Boga me zanimaju. Jer svi su oni Božja djeca. I zato sve ovo prepoznajem kao Božji poziv da molim za one koji me progone, da molim za one koji lažu o meni, koji ružno pišu o meni, da molim za izgubljene koji nisu prepoznali i dopustili Gospodinu da uđe u njihov zivot. Želim vam obilje Božjeg blagoslova i mir Kristov neka vas prati!'

Simona Ištvanović nekoć je bila Kraljica Hrvatske i skandalozna zvijezda - danas se ona posvetila vjeri

Podsjetimo, Gotovac, koji je bio direktor sporne firme, svoju je funkciju, prema optužnici, zlorabio od sredine veljače 2008. do sredine siječnja 2009. te je oštetio za 822.200 kuna. Bivša pomoćnica u računovodstvu Ana Ivančić potvrdila je da je Gotovac iz svoje tvrtke prebacio 100 tisuća kuna u tvrtku 'Simona produkcija'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene