Snimka je ključna

POLICIJA POKRENULA ISTRAGU 'Znaš li što je izdaja? Kažnjiva je smrću'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mene se ne može j**** ucijeniti. To se zove izdaja. Znaš li što je izdaja? Kažnjiva je smrću.'

Osim što se bori s opakom bolešću, bivšim ženama, novčanim problemima, sada je u javnost izašla snimka koja je otkrila kako je Charile Sheen godinama uspješno skrivao svoju tajnu. Na njegovu žalost, snimka otkriva puno više od toga. Otkriva prijetnje smrću bivšoj zaručnici Brett Rossi.

Pogledaj i ovo showbuzz Šokirao EFEKT CHARLIEJA SHEENA 'Bio je to najveći dan u našoj povijesti'

Portal 'Radaronline.com' došao je do 35 minuta dugačke snimke koja otkriva mnoge šokantne detalje iz života slavnog glumca. Između ostalog, i prijetnju smrću. Kada je Rossi doznala za snimku i njezin sadržaj odmah je slučaj prijavila policiji i zatražila zaštitu jer se s razlogom plaši za svoju sigurnost, ali i sigurnonst obitelji.

Policija je ozbiljno shvatila cijeli slučaj i istraga je odmah pokrenuta. Prvo mjesto na koje su detektivi došli je uredništvo spomenutog portala, kako bi dobili kopiju snimke. Policija ima nalog da pretraži uredništva 'Radaronline' i 'ENQUIRER' kako bi provjerili apsolutno sve što može imati veze sa slučajem Sheen, audio, video, transkripti... Važna stvar je i to da policija traži da se otkrije ime osobe (Charlijeve bivše ljubavnice) koja je napravila snimku, jer bi njezine izjave mogle biti itekako važne za cijeli slučaj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene