Ne podnosi alkohol

FOTO Kate Middleton malo previše popila pa radila grimase!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon putovanja Australijom i Novim Zelandom na red je došla Škotska.

Prince William i Kate Middleton trenutno su u posjeti Strathearnu koji se nalazi u srcu Škotske. Prvo su posjetili Strathearn Community Campus u Crieffu gdje su ih dočekali brojni građani i djeca iz obližnjih škola koji su ih pozdravljali mašući zastavama.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Propusti postali međunarodni skandal - Sve zbog Kateine stražnjice

Put ih je odveo u tvornicu viskija gdje su imali priliku naučiti nešto novo o najpoznatijem škotskom piću. I lijepa je Kate kušala slavno piće nakon čega se poprilično opustila. Za vrijeme kušanja čak je prokomentirala da joj se sviđa ponovno popiti malo alkohola jer za vrijeme trudnoće nije smjela ništa, piše Daily Record.

Nakon toga zabavljala se s djecom i radila različite grimase dok su je fotografirali. Fotografije pogledajte ovdje.

Tijekom cijelog posjeta dočekivali su ih ljudi obučeni u tradicionalne škotske odore i neizbježne karirane motive.

Kratko vrijeme kraljevski je par proveo pozdravljajući gomilu koja ih je dočekala i darivala ih cvijećem. No, jedan je poklon posebno razveselio Kate. Njihov sin George nije bio s njima, no ima i onih koji misle na malenog princa. Upoznali su svoju najveću obožavateljicu koja im je poklonila i zanimljiv dar.

Louisa Leckie, 11-godišnja djevojčica, princezi je poklonila velikog plišanog medvjedića odjevenog u tradicionalno škotsko odijelo.

'Bila je toliko uzbuđena što će sresti kraljevski par i bojala se da joj neće dati da im priđe.  Poklon je to za princa Georgea,a Kate je rekla da će maleni biti oduševljen.', rekao je njezin otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene