Sama i sretna

Pokazala bivšem što propušta na dodjeli dječjih nagrada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok joj karijera napreduje, Katy Perry nikako ne ide u privatnom životu. Prije svega nekoliko dana prekinula je s John Mayerem...

Katy Perry pojavila se na svečanosti 'Kids' Choice Awards' u odvažnom seksi izdanju. Haljina koja je otkrila vitko tijelo, čvrste trbušne mišiće i bujni dekolte, za Katy je bila dobitna kombinacija.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Izgleda kako je bivšem dečku pjevaču John Meyeru pod svaku cijenu htjela pokazati što sve pripušta. I dok je on objavio novu koncertu turneju, Katy se odlično zabavljala sa svim miljenicima klinaca.

Tko je dobio nagrade?

Domaćin ceremonije 'Kids' Choice Award' bio je glumac Josh Duhamel, a nagrade su dodjelila mnoga poznata lica poput Selene Gomez, Roberta Downeya Jr. , Sandre Bullcok, Stevea Carella... i mnogih drugih. Ove godine predstavljene su dvije nove kategorije - Omiljeni zlikovac i omiljena aplikacija na mobitelu.

>> Talentirane i svjesne svog seksepila: Dekoltei u prvom planu na Brit Awardsima

U slučaju kada klinci biraju najbolja pjevačica je Katy Perry, najbolja grupa je One Direction, najbolji pjevač je Justin Bieber, najbolja pjesma je 'That Makes You Beautiful', najbolji glumac je Johnny Depp a najbolja glumica Kristen Stewart.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene