Pogledajte uvjete

Najučinkovitija britanska tajna služba traži novog agenta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možda vam se čini da su današnji snijeg i olujno nevrijeme nepremostiva prepreka pa ste odlučili ostati kod kuće ili ste na posao krenuli pješice. No, automobilske gume koje proklizavaju i neočišćeni nogostupi nisu ništa u usporedbi s izazovima koji vas čekaju odlučite li postati agent najučinkovitije britanske organizacije!

Iako se prema krajnjem proizvodu kojeg u istoimenom filmu simbolizira uglađen i odmjeren Colin Firth čini da i materijal za novačenje mora biti jed­nako takav, istina je zapravo sasvim drugačija. Pravog engleskog gentlema­na koji barata svim vrstama oružja i posjeduje cijeli niz špijunskih vještina (a pored kojeg sam James Bond izgleda krajnje smiješno) možda se može napraviti baš od vas!  

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Što vi kažete? Princ William okitio se još jednom titulom koja bi rijetko kome pala na pamet, a s njom se mnogi baš i ne slažu

U domaća kina stiže filmski obiteljski događaj godine 'ANNIE'

Uvjerite se u to i sami u akcijskoj pustolovnoj priči snimljenoj prema poznatom stripu 'Kingsman: Tajna služba', u režiji Matthewa Vaughna (autor priče X-Men: Dani buduće prošlosti, režiser i scenarist filmova Kick-Ass te X-Men: Prva generacija, producent Guy Ritchiejevog Snatcha) u kojoj su u glavnim ulogama osim već spomenutog Firtha i Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton, a koji dolazi u hrvatska kina 12. veljače.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene