Zanimljive priče

Pogledajte što donosi ovotjedna Scena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Scena Dnevnika Nove TV i ove subote vam donosi zanimljive priče.

Pravo osvježenje na glazbenoj sceni dogodilo se dolaskom Hane Huljić u glazbeno-dramskom spektaklu Nove TV Stella! Ova mlada nada zahvaljujući slavnoj glazbenoj obitelji Huljić s glazbom živi od malena, no ona i studira kompoziciju, pjeva, pleše, glumi i slika. A u Londonu je u nastajanju i nova grupa koja bi Hanu trebala vinuti na svjetsku pozornicu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Četiri izvanredne glumice nasmijat će vas, ali i dirnuti do suza u novoj predstavi 'Harem'. Vidjet ćemo ih u pet potpuno različitih izdanja - od menadžerica u londonskoj agenciji, baka u dalmatinskoj zagori, glumica u filmovima za odrasle u Los Angelesu.. Na vrlo komičan način četiri glumice tako prate sudbinu i poziciju žena od Otomanskog carstva pa sve do danas.

U zagrebačkom kazalištu mladih gostuje hit predstava 'Dok nas smrt ne razdvoji'. Dramski je to prvijenac Mire Furlan te prvi redateljski uradak glumca Mikija Manojlovića. Intrigantna obiteljska drama događa se 70-ih godina prošlog stoljeća u Zagrebu, a beogradska kritika ocijenila ju je izvrsnom. Priča govori o ljubavi, odrastanju i smrti.

U priloženom videu pogledajte Scenu Dnevnika Nove TV koju vodi Martina Podgorski. Martinu je večeras odjenuo Arileo studio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene