POGLEDAJTE VIDEO

Pogledajte ovotjednu Scenu: Od Sarajevo film festivala do partyja u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovotjedna Scena Dnevnika Nove TV pripremila je zanimljive teme iz svijeta showbiznisa, od Sarajevo film festivala pa sve do priče o dubrovniku koji je postao centar društvenih događanja! Pogledajte!

Sarajevo sljedećih dana živi s filmom. Sinoć je počeo još jedan Sarajevo film festival. U samo 19 godina postao je najvažniji festival regije te nezaobilazna stanica filmske industrije, ali i brojnih poznatih osoba iz kulturnog i javnog života regije. A sve to u Sarajevu prati Ivana Nanut!

>> Will Poulter o ljubljenju s Jennifer Aniston - 'Najmučnija scena koju sam snimao'

Pogledaj i ovo showbuzz Pregršt zanimljivih tema Scena donosi: Što slušaju političari te intervju sa slavnom spisateljicom!



Dubrovnik u centru elektronske glazbe


Dubrovnik je ovih dana središte elektronske glazbe. Povijesna tvrđava Revelin ovo ljeto mjesto je zabave za sve poklonike te glazbe. Zasiguno zanimljv spoj povijesnog i modernog - mnoge je turiste ostavio bez daha.

Robert De Niro slavi 70. rođendan!

Legendarni hollywoodski glumac poznat po ulozi Vita Corleonea u filmu Kum - Robert De Niro - danas navršava 70 godina! Legendarni glumac dobitnik je 2 Oscara, a čak 5 puta je bio nominiran. Kum, razjareni bik, Taksist, Vrućina, Analiziraj ovo - samo su neke od uspješnica ikone filmskog svijeta. Iako u osmom desetljeću, DeNiro snima punom parom - ove godine mu tako izlazi čak 7 filmova, a 3 je već snimio za sljedeću godinu. DeNiro je vlasnik i nekoliko restorana, suosnivač New Yorškog Tribeca film festivala. Uz sve to ima i 6-ero djece.

Za ovotjedni styling Martine Podgorski pobrinula se Anamarija Asanović. Kako je izgledala ovotjedna Scena Dnevnika Nove TV, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene