Uhvaćeni u šetnji

Zaljubljeni par: Pogledajte kako izgleda zaručnik Lucije Lugomer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Lugomer nedavno se zaručila s Danijelom Grlićem.

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer i njezin zaručnik Danijel Grlić provode svoj odmor u Dubrovniku gdje kuju planove za ulazak u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Čestitamo! Najpoznatija domaća plus-size manekenka objavila sretnu vijest: "Život se zauvijek promijenio!"

Njezin Danijel zaručio ju je upravo tijekom odmora u Dubrovniku, nasred Straduna.

Lucija je u vezi s Danijelom Grlićem već dvije godine. Žive zajedno i velika su si međusobna podrška.

Zaruke su pale prošli tjedan, kada se Lucija pohvalila na društvenim mrežama. "Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je Lucija uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručničkim prstenom!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene