Ipak ga prepoznali

VIDEO Ni naočale mu nisu pomogle da ostane inkognito!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte Davida Beckhama u isječku iz posebne epizode 'Mućki'

Slavni dvojac David Jason i Nicholas Lyndhurst, koji glume braću Trotterzajedno su s poznatim nogometašem Davidom Beckhamom stali pred kamere zbog posebne epizode legendarne serije 'Mućke'.

Beckham je inače poznat po sudjelovanju u humanitarnim akcijama, pa je tako i ovoga puta povod za gostovanje u epizodi legendarne serije humanitarna akcija Sports Relief. Pogledaj i ovo Michael Jayston "S velikom tugom..." Glumac kultnih "Mućki" preminuo je u 88. godini, tužnu vijest javili su članovi obitelji: "Bio je pun ljubavi, smijeha i sreće"

Televizijska kuća BBC, točnije njihov sportski kanal, priprema akciju koja će se održati od 21. do 23. ožujka, a tad će emitirati posebni program te će na taj način pokušati što više gledatelja motivirati da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Poznati je nogometaš često snimao humanitarne skečeve, a jednom je prigodom 2012. pristao čak i ući u kadu s glumcem Jamesom Cordenom.

Osim Beckhama te braće Trotter, u programu BBC-a sudjelovat će i brojne druge britanske sportske i glazbene zvijezde poput Little Mix, Victorije Pendleton, Michaela Ball i Samanthe Bond.

Pogledajte kako se poznati ljepotan snašao glumeći u isječku posebne epizode popularne BBc-jeve serije 'Mućke'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene