Priopćila policija

Podnesena kaznena prijava, vozio prebrzo?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića sisačko-moslavačka Policijska uprava podnijela je danas kutinskome Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće 12. listopada na autocesti A3, u blizini Novske.

Kako je priopćila sisačko-moslavačka Policijska uprava, Emiru Hadžihafizbegoviću se kaznenom prijavom stavlja na teret da je u trenutku nesreće vozio znatno brže nego što je dopušteno. Već nekoliko kilometara prije mjesta nesreće u blizini Bročica na autocesti su stajale oznake o radovima i preusmjeravanju prometa na jedan trak te o obvezatnom smanjivanju brzine. Na mjestu radova bila je dopuštena najveća brzina od 60 kilometara na sat. U kaznenoj prijavi također stoji da brzina nije prilagođena uvjetima noćne vožnje i stanju na kolniku.

Pogledaj i ovo Emir Hadžihafizbegović ''Ode mi Mirsad...'' Emotivan oproštaj Emira Hadžihafizbegovića od kolege i vrhunskog glumca: ''Sirova istina zatekla me u Zagrebu, krenuše suze, sjećanja i uspomene''

Emir Hadžihafisbegović otpušten iz bolnice i prevezen na kućnu njegu

Emir Hadzihafizbegović sudionik u teškoj nesreći - poginula žena na autocesti A3

Hadžihafizbegović je na autocesti u Bročicama, u blizini Novske, 12. listopada oko 20 sati automobilom udario Ankicu Kuduz iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni automobil, a od ozljeda je poslije umrla u bolnici u Novoj Gradiški. Nesreća se dogodila na mjestu na kojem je dvadesetak minuta prije zasad nepoznati vozač srušio svijetleću i drugu signalizaciju kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. To se vozilo nije zaustavilo, a sisačka policija za nepoznatim vozačem, protiv kojega je podnijela prekršajnu prijavu zbog bijega s mjesta nesreće, intenzivno traga.

Prekršajno je prijavljen i vozač osobnog automobila P.A. (46) iz Cerne zbog vožnje neprilagođenom brzinom. On je, nakon što je velikom brzinom naletio na porušene svijetleće oznake, zaustavio automobil u zaustavnom traku kako bi promijenio probušenu gumu. Dvije putnice u vozilu izišle su iz automobila i gledale kako vozač mijenja gumu, a jednu od njih, Ankicu Kuduz udario je Hadžihafizbegović.

Općinska državna odvjetnica iz Kutine Marija Rukavina rekla je da će razmotriti kaznenu prijavu i donijeti odluku o mogućem podizanju optužnice.

Nakon operacije i liječenja u bolnicama u Novoj Gradiški i Slavonskome Brodu, glumac koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je izazvao na kućnoj je njezi u Zagrebu. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene