Pripreme u tijeku

Što će zvijezde jesti ove godine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počele su pripreme za Zlatni globus koji će se održati 13. siječnja.

U ovoj važnoj filmskoj noći sve mora biti savršeno i pazi se na svaki detalj. Zvijezde biraju svoje toalete, a kuhari su već prije nekoliko mjeseci odabrali meni koji će zadovoljiti svaki ukus.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi dobitnici ''Priča sa zapadne strane" dobitnik na Zlatnim globusima, Nicole Kidman nagrađena u kategoriji najbolje glumice

Objavljene nominacije za Zlatni globus!

Tako će se ove godine jesti mediteranska kuhinja. U odabiru najbolji namirnica sudjelovao je i Suki Sugiura, glavni kuhar.

'Ove godine motiv su suvremeni okusi. Za predjelo ćemo poslužiti mediteransko jelo. Glavno jelo bit će lagano dimljena pastrva s pirjanim špinatom i kukuruzom. Na drugom tanjuru su rebarca sa sjeverno-afričkim začinima i umak od vina, rajčice i kopra', objasnio je Suki.

I pjenušac je nadahnut Zlatnim Globusima. Aida Mollenkamp objasnila je da žele zadržati zlatnu boju, a to će se učiniti kombinacijom sirupa, rakije od kruške i pjenušca.

Za ovu važnu večer biraju se samo najbolji iz pojedine struke. Tako će stolove i dvoranu ukrašavati najbolji cvjećari koji ništa ne prepuštaju slučaju. Mark Held jedan je od cvjećara koji imaju čast ukrasiti dvoranu u kojoj će boraviti najveće zvijezde filmske scene.

'Posljednjih godina bila je crvena koja je prekrasna. Izgleda odlično u dvorani koja je tamna. Ove godine smo se odlučili za zlatno u zlatnom. Napravit ćemo ruže u različitim oblicima i nijansama zlatne. To će biti prekrasno u dvorani koja će zablistati', rekao je Mark.

Dodjela Zlatnih Globusa održat će se 13. siječnja. Bit će to sjajna večer Hollywooda koja bi mogla nagovijestiti i moguće kandidate za Oscara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene