revolt glumaca

POBUNA U HOLLYWOODU Večer u kojoj su svi pričali o samo jednoj temi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bez dlake na jeziku o aktualnoj temi progovorila su brojna poznata imena.

Brojni glumački velikani sinoć su se okupili na dodjeli SAG Awards i iskoristili priliku progovoriti o onome što ih trenutno najviše pogađa. Riječ je o Trumpovoj zabrani ulaska u zemlju imigrantima iz sedam muslimanskih zemalja.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Upravo je zabrana bila glavna tema večeri zbog koje se Hollywood odlučio dići na noge. Nakon što je osvojio nagradu za seriju "Stranger Things", David Harbour u svom govoru zahvale prvi se osvrnuo na Trumpovu politiku.

"Samo bih htio reći da je jako teško slaviti zbog uspjeha serije zbog svega što se događa danas u svijetu. Ujedinjeni smo u tome da smo svi živa bića i da smo zajedno na ovom čudesno bolnom, užasno bolnom putu koji se zove život", rekao je Harbour i dodao da će se boriti protiv nasilnika i pružiti dom onima koji nemaju dom.

Aktualnu temu prokomentirao je i Ashton Kutcher koji se našao u ulozi voditelja 23. Nagrade udruženja glumaca. "Svima na aerodromima želim poručiti da pripadaju u Ameriku, vi ste dio nas. Čekamo vas s dobrodošlicom", poručio je Kutcher.

"Zabrana ulaska imigrantima je sramota i potpuno neamerička. Zahvalni smo na njima, stojimo uz njih i borit ćemo se za njih", rekla je glumica Julia Louis-Dreyfus. Okupljenima je ispričala i kako je njen otac u Ameriku stigao iz Francuske nakon što su je zauzeli nacisti.

Glumac Mahershala Ali, koji je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca pred svima je ispričao svoj životni put.

"Moja majka je pastor, a ja sam musliman. Nije baš da je skakala od sreće kad sam se preobratio na islam prije 17 godina. No stavili smo vjeru postrani, ja vidim nju, a ona vidi mene. Volimo se, naša ljubav je stvarna, a sve ostalo je sporedno i nije važno", poručio je glumac.

Svoje negodoavanje izrazili su i Simon Helberg i njegova supruga Jocelyn Towne. Supružnici su se na crvenom tepihu pojavili zajedno s napisima koji su odaslali snažnu poruku.
On je nosio natpis "Izbjeglice, dobrodošli", dok je ona na prsa ispisala "Pustite ih unutra".

Jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, Sofia Vergara, također je javno kritizirala Trumpovu politiku na društvenim mrežama. Uz fotografiju s kolegicom Thandie Newton poručila je da su obje imigrantice u Americi.
 

 

Immigrants. #thisis44 #nowondertheydontwantushere@thandienewton

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene