Boji se pobačaja

Pobjednica X Factora prestravljena je da će izgubiti dijete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sam Bailey već je jednom izgubila dijete, a boji se da joj se to sada ponovno ne dogodi.

Pjevačica Sam Bailey, pobjednica britanske verzije showa 'X Factor', priznala je kako je prestravljena da će izgubiti svoje još nerođeno dijete nakon što je proživjela pobačaj prije četiri godine, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Tom Mann i Danielle Hampson - 2 Velika tragedija Zvijezdi poznatog showa zaručnica preminula nekoliko sati prije vjenčanja: ''Ne mogu vjerovati da ovo pišem...''

Svojom glaščinom rasplakala sve i pobijedila - 'Ukrala si srca nacije'!

Zabrinuta pjevačica četiri je tjedna trudna te ide u privatnu kliniku gdje prati trudnoću. Toliko se bojala drugog pobačaja da je tražila od svojih organizatora turneje da promjene njezinu energičnu rutinu kako bi smanjila rizik da se bilo što dogodi.

Otkako je saznala da je trudna, ova bivša čuvarica zatvora obavila je već tri ultrazvuka, a sada bi trebala ići i na četvrti.

'Svakodnevno sam u strahu da ću izgubiti dijete. To je užasan osjećaj tako da trebam potvrdu da se to neće dogoditi. Prošla sam već kroz to i znam koliko je teško', otkrila je Bailey.

'Čim sam saznala da sam trudna, željela sam se uvjeriti kako je s bebom sve u redu. Kada sam po prvi put čula otkucaje srca, bilo je to veliko olakšanje. Krenula sam u kliniku u koju mogu doći kada god poželim, a želim znati da je sve u redu', dodala je.

S live nastupima Sam kreće od siječnja 2015. tako da ima dovoljno vremena pripremiti sve za dolazak novog člana obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene