Tvoje lice zvuči poznato

NOVI SHOW Ovako nešto još niste vidjeli u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iz kreativne radionice 'Endemola', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, uskoro na Novu TV stiže show koji je diljem svijeta oduševio gledatelje 'Tvoje lice zvuči poznato' (Your Face Sounds Familiar).

U zabavnom glazbenom spektaklu poznata lica iz javnog života imaju priliku utjeloviti glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirati neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Plesno pjevački show 'Tvoje lice zvuči poznato' emitira se u čak 50 zemalja, na pet različitih kontinenata i svugdje je izazvao oduševljenje publike, ali i kandidata te polučio izvrsne rezultate gledanosti.

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Nova serija Nove TV: Dobro došli u Oštovac - upoznajte likove iz serije 'Kud puklo da puklo'

Show 'TLZP' jedan je od najzabavnijih formata na svijetu, natjecatelji imaju mogućnost publici se prikazati u nekom novom svijetlu – kao pjevači i plesači istovremeno, ali i imitatori i zabavljači. Poznata lica poput Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić- Mineje, Ronalda Brausa, Andree Andrassy, Giuliana Đanića, Jasne Palić Picukarić i Davida Vurdelja aka Baby Dooksa od sada ćemo imati priliku vidjeti u novom svjetlu i u novim ulogama.

Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti 'pobjedu' nekome kome je ona stvarno potrebna. Naime, show je humanitarnog karaktera.

Osam natjecatelja će kroz 12 emisija svladati različite izazove, odnosno pjesme, a svaka se od njih izvodi uživo. Pjesme će se nasumično odabirati u svakoj epizodi. Vrhunski produkcijski tim profesionalaca će kandidatima biti na raspolaganju: vokalni treneri, koreografi, vrhunski majstori šminke maske i kostimografi te tim za specijalne efekte.

Nastupe ocjenjuje stručni žiri čiju stalnu postavu čine Sandra Bagarić, Goran Navojec i Tomo In Der Muhlen, a četvrto mjesto u žiriju rezervirano je za gostujućeg člana. Ocjene su takve da će najmanje uspješan nastup dobiti ocjenu 4, a najbolji 12.

NATJECATELJI:
Mario Petreković
Vanda Winter
Renata Končić- Minea
Ronald Braus
Andrea Andrassy
Giuliano Đanić
Jasna Palić Picukarić
David Vurdelja aka Baby Dooks

ŽIRI:
Sandra Bagarić
Goran Navojec
Tomo In Der Muhlen

VODITELJI:
Igor Mešin
Rene Bitorajac

Uskoro na Novoj TV! 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene