Zločest kao pas

'Pjesma je o nastranostima žena s kojima sam ljubovao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U utorak, točno u podne, održana je novinska konferencija povodom nadolazećeg Gričevanja. Glavnu riječ imao je Gobac, trontmen Psihomodo popa.

Najavom sjajnih headlinera - Pshimodo Popa, Bambi Molestersa, Urbana, Dječaka... Gričevanje najavljuje sjajan provod na zagrebačkom Gradecu, a valja istaknuti i da je upad besplatan!

Pogledaj i ovo Davor Gobac Samozatajna balerina Tko je supruga Davora Gopca? U braku su već 30 godina, a ona se pojavljuje i u jednom spotu Psihomodo popa

Povodom novog Gričevanja, na konferenciji je bio i Davor Gobac koji će nastupiti s grupom Psihomodo Pop, ali i predstaviti neke nove materijale!

>> Besplatni koncerti na zagrebačkom gornjem gradu!

Nestrpljivi Gobac nije mogao dočekati pa je sa svog mobitela pustio i jednu novu pjesmu u kojoj pjeva da je 'zločest'. No, Gobac je publici kroz smijeh objasnio: 'Ovo je ljubavna pjesma koja govori o nastranostima žena s kojima sa ljubovao posljednjih 30 godina'. Mislim da je to pravi hit u pravom trenutku u pravoj državi. Ovo nije negativna poruka djeci, budite zločesti, nego poruka preživite. Ima 15 stvari i ovo je prva, ići ćemo singl po singl i nemam pojma kada ćemo u kojem trenu izdati album. Na albumu će sigurno izaći 10, 12 pjesama. Nakon 15. hita izdat ćemo osamnaesterostruki album s narodnim pjesmama ovog kraja', dodao je Gobac.

Što je još Gobac govorio pred okupljenim novinarima, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene